پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۵۹

مدیرکل تعاون البرز:

ظرفیت اشتغال فارغ‌التحصیلان در مجموعه‌های دانش‌بنیان وجود دارد

ظرفیت اشتغال فارغ‌التحصیلان در مجموعه‌های دانش‌بنیان وجود دارد

کرج- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت: ظرفیت اشتغال فارغ‌التحصیلان در مجموعه‌های دانش‌بنیان وجود دارد و این اداره‌کل نیز با ارائه مشوق از این رویکرد حمایت می‌کند.

عبدالله دارایی در حاشیه مراسم بهره برداری از طرح‌های پارک علم و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: امروز با همراهی جناب عبداللهی استاندار البرز از مجموعه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان بازدید کردیم.

وی بیان کرد: این برنامه با رویکرد اشتغال فارغ‌التحصیلان و تقویت مجموعه دانش بنیان در حوزه اطلاعات و ارتباطات صورت گرفت، تعدادی از مجموعه‌های فعال در بخش‌های دانش بنیان، اطلاعات و ارتباطات و فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی افتتاح شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز تصریح کرد: حسب گزارش مرکز آمار ایران حدود ۲۶ درصد از فارغ التحصیلان در کشور فاقد اشتغال بوده و با وجود روند کاهشی سالیانه گذشته باید برای اشتغال فارغ التحصیلان در بخش‌های خدمات، کشاورزی و صنعت با رویکردهای فناورانه و علمی ریزی‌های لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشوق‌های حمایتی هم در بخش‌های پرداخت حق بیمه سهم کارفرما از سوی دولت و همچنین ارائه تسهیلات راه‌اندازی کسب و کارهای ویژه فارغ التحصیلان ارائه کرده است

دارایی افزود: در این راستا اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز آمادگی دارد تا با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی نیز خدمات خود را ارائه کند.

وی متذکر شد: با توجه به مشوق‌های مالی و مالیاتی در بخش تعاون، فرصت‌های ارزشمند و قابل توجهی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم می‌کند تا با استفاده از فرصت تعاونی‌ها هم در بخش‌های تولیدی توزیعی و خدماتی ضمن بهره‌بندی از تسهیلات ارزان قیمت از معافیت‌های مالیاتی نیز استفاده کنند.

کد خبر 5831312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha