پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳

با قول مساعد رئیس سازمان مدیریت بحران؛

ماشین‌آلات موردنیاز راهداری و راه‌سازی برای لرستان تأمین می‌شود

ماشین‌آلات موردنیاز راهداری و راه‌سازی برای لرستان تأمین می‌شود

خرم‌آباد - با قول مساعد رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، ماشین‌آلات موردنیاز راهداری و راه‌سازی برای استان لرستان تأمین می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در دیدار با استاندار لرستان برای تأمین ماشین‌آلات راهداری و رهاسازی و همچنین خرید تانکرهای آب‌رسان برای مدیریت تنش آبی در استان لرستان قول مساعد داد.

فرهاد زیویار استاندار لرستان در این دیدار بر موضوعات مدیریت منابع آب استان و وضعیت خشکسالی استان تأکید کرد.

وی با اشاره به وضعیت استهلاک ماشین‌آلات مدیریت بحران استان در حوادث سال‌های اخیر بر نقش امکانات و تجهیزات در مدیریت بحران تأکید کرد و خواستار مساعدت سازمان مدیریت بحران کشور به استان از محل اعتبارات ملی شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این دیدار برای تأمین ماشین‌آلات راهداری و رهاسازی و همچنین خرید تانکرهای آب‌رسان برای مدیریت تنش آبی در استان لرستان قول همکاری داد.

استاندار لرستان برای تحقق توافق با مدیریت بحران کشور، دستور پیگیری ویژه از سوی اداره کل مدیریت بحران استان را صادر کرد.

کد خبر 5834183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha