پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۵۱

امام جمعه بجنورد:

قیام امام حسین(ع) با هدف اجرای عدالت بود

قیام امام حسین(ع) با هدف اجرای عدالت بود

بجنورد- امام جمعه بجنورد با اشاره به درگیری همیشگی جبهه حق و باطل، گفت: قیام امام حسین(ع) برای اجرای عدالت و کم‌کردن شر یزید از سر مسلمانان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا نوری ظهر چهار شنبه در یادواره شهدای چناران شهر که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: جنگ حق و باطل از روز نخست خلقت بوده و عده‌ای بنده نفس و شیطان شده اما برخی اهل حق می‌شوند.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: اهل شیطان به دنبال شهوت و قدرت و ظلم است و اهل حق می‌خواهند جلوی این گروه را بگیرند و به همین خاطر است که جنگ و درگیری آغاز می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این درگیری از ابتدای خلقت بین هابیل و قابیل وجود داشت، افزود: هیچ گاه اهل حق شروع کننده درگیری و جنگ نیستند.

حجت الاسلام نوری تصریح کرد: همه پیامبران تاریخ به دنبال از بین بردن ظلم و جنایت بودند زیرا این روش حق است.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی تصریح کرد: این اختلاف در زمان امام حسین (ع) نیز وجود داشت؛ یک فرد قاتل، فاسد، میمون باز و شراب خوار خلیفه مسلمانان شد لذا ایشان قیام کرد تا شر این فرد از سر مردم بردارد و عدالت را اجرا کند.

وی افزود: ایشان در کربلا نیز قصد جنگ نداشتند و اولین تیر از سوی دشمن پرتاب شد.

کد خبر 5840850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha