پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۸۶، ۱۸:۱۵

/جام جهانی فوتبال ساحلی/

تیم ملی فوتبال ساحلی برزیل برای یازدهمین بار قهرمان جهان شد

تیم ملی فوتبال ساحلی برزیل برای یازدهمین بار قهرمان جهان شد

تیم فوتبال ساحلی برزیل با پیروزی پرگل برابر مکزیک، برای دومین دوره متوالی عنوان قهرمانی رقابت های جام جهانی فوتبال ساحلی را از آن خود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدارنهایی رقابت های جام جهانی فوتبال ساحلی 2007 برزیل که دقایقی پیش در ورزشگاه کوپاکابانا شهر ریودوژانیوری برزیل برگزار شد، تیم فوتبال ساحلی برزیل موفق شد با پیروزی 8 بر 2 برابر مکزیک، عنوان قهرمانی سیزدهمین دوره این مسابقات را از آن خود کند.

برپایه این گزارش، در این دیدار که قضاوت آن برعهده روبن ایریز از اسپانیا بود، آندره در دقایق 8 و 27، برونو در دقایق 10 و 15، بنیامین در دقیقه 13، بورو در دقیقه 18، بتینهو در دقیقه 21 و نگائو در دقیقه 35 برای برزیل گلزنی کردند و ویلالوبوس در دقیقه 13 و پلاتا در دقیقه 35 گل های تیم مکزیک را به ثمر رساندند.

صحنه ای از دیدار امروز برزیل و مکزیک

بورو با گلزنی در این دیدار، تعداد گل های خود در این رقابت ها را به 10 رساند تا عنوان آقای گلی را از آن خود کند و پس از وی، پلاتا از مکزیک، برونو از برزیل و مایر از پرتغال با 8 گل زده بصورت مشترک در رده دوم قرار گرفتند.

در دیدار رده بندی هم تیم اروگوئه موفق شد در ضربات پنالتی برابر فرانسه به پیروزی دست یافته و عنوان سوم رقابتهای جام جهانی فوتبال ساحلی 2007 برزیل را از آن خود کند.

صحنه خوشحالی بازیکنان اروگوئه پس از پیروزی در ضربات پنالتی برابر فرانسه

در این دیدار پامرو در دقایق 5 و 29 برای اروگوئه گلزنی کرد و باسکوایسه در دقایق 2 و 11 گل های فرانسه را به ثمر رساند تا در وقت قانونی این دیدار با تساوی 2 بر 2 به پایان برسد. در ضربات پنالتی ضربه ریکا از تیم اروگوئه به گل تبدیل شد اما پرز از تیم فرانسه در نواختن ضربه خود ناموفق بود تا این دیدار در نهایت با برتری 3 بر 2  اروگوئه به پایان برسد.

در سیزده دوره گذشته رقابت های جام جهانی فوتبال ساحلی تیم های فوتبال برزیل (11 دوره)، فرانسه و پرتغال(هرکدام یک دوره) عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بودند.

کد خبر 584483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha