پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۲۵

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد:

۷۱ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد خریداری شد

۷۱ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد خریداری شد

یاسوج_ مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷۱ هزار تن محصول گندم از کشاورزان استان خریداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن صداقت کیش صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: بهار و تابستان امسال ۷۱ هزار تن محصول گندم از کشاورزان استان خریداری و یکهزار و ۵۴ میلیارد ریال بابت آن به حساب کشاورزان واریز شد.

وی با اشاره به پرداخت بخش زیادی از مطالبات کشاورزان، اظهار کرد: برای هر کیلوگرم گندم ۱۵۰ هزار ریال و هر کیلوگرم کلزا به نرخ ۲۳۰ هزار ریال هزینه پرداخت شد.

صداقت کیش گفت: در صورتی که قیمت گندم یا کلزا اصلاح شود، فایل‌های اصلاحی را دوباره به بانک ارائه داده و شرکت بازرگانی دولتی ایران تأمین اعتبار می‌کند و مابقی پول به کشاورزان پرداخت می‌شود.

مدیرکل غله استان تصریح کرد: همچنین بهار و تابستان سال جاری ۷۴۲ تن محصول دانه‌های روغنی کلزا از کشاورزان استان خریداری شد.

وی افزود: ۱۵۹ میلیارد ریال برای خرید تضمینی دانه‌های روغنی به کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد.

صداقت کیش با اشاره به اینکه سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود خاطرنشان کرد: گندم خریداری شده در سیلوهای ذخیره شهرستان‌های گچساران و بویراحمد ذخیره می‌شود تا به مصرف داخلی برسد.

کد خبر 5846884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha