پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۵۵

صباغزاده در گفتگو با مهر:

"تلخ و شیرین" اولویت اول و "مانگرو" پیشنهاد است

"تلخ و شیرین" اولویت اول و "مانگرو" پیشنهاد است

مهدی صباغزاده اولویت نخست خود را فیلم سینمایی "تلخ و شیرین" و کارگردانی فیلم تلویزیونی "مانگرو" را در حد پیشنهاد دانست.

این کارگردان درباره ساخت فیلم تلویزیونی "مانگرو" گفت: "چند وقت پیش از طرف سیما فیلم ساخت این فیلم به من پیشنهاد شد، ولی هنوز به طور قطع به آنها جواب نداده‌ام. در حال حاضر تمرکزم بر ساخت فیلم سینمایی "تلخ و شیرین" است و مشغول پیش‌تولید این فیلم هستم."

صباغزاده درباره روند تولید تازه‌ترین فیلم سینمایی خود افزود: "تاکنون حضور محمدرضا شریفی نیا به عنوان بازیگر و بازیگردان، اصغر رفیعی جم مدیر فیلمبرداری، یوسف صمدزاده مدیر تولید و شرکت آمایش هنر به عنوان سرمایه‌گذار قطعی شده و بقیه عوامل پشت و جلو دوربین روزهای آینده مشخص خواهند شد."

وی نیمه آذرماه را زمان شروع فیلمبرداری عنوان و تصریح کرد: "هم اکنون مشغول بازنویسی و ایجاد تغییراتی روی فیلمنامه هستم تا با رسیدن به فیلمنامه مطلوب و قطعی شدن همه عوامل، "تلخ و شیرین" را در نیمه آذرماه کلید بزنیم."

صباغزاده در حال حاضر فیلم سینمایی "راننده تاکسی" را در نوبت اکران دارد. در این فیلم حبیب اسماعیلی، لاله اسکندری، محمدرضا داود نژاد و ثریا قاسمی بازی کرده اند.

کد خبر 585028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha