پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

حضور نخبگان به برگزاری انتخاباتی پرشور کمک می کند

حضور نخبگان به برگزاری انتخاباتی پرشور کمک می کند

یاسوج_ معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور نخبگان به برگزاری انتخاباتی پرشور کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد هاشمی مهر بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: نخبگان سرآمد هر جامعه‌ای هستند و اگر به حوزه انتخابات ورود کنند، می‌توانیم از ظرفیت روشنگری آنها در جامعه استفاده کنیم.

وی ابراز داشت: حضور نخبگان در انتخابات موجب افزایش مشارکت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌شود.

هاشمی‌مهر با بیان اینکه حضور نخبگان به برگزاری یک انتخابات پرشور کمک می‌کند، افزود: اگر نخبگان وارد مجلس شوند به داشتن مجلسی آگاه و کارآمد که می‌تواند برنامه‌ها و قوانین خوبی برای کشور تصویب و وارد مرحله اجرایی کند، کمک خواهیم کرد.

وی بیان کرد: از نخبگانی که توانایی و ظرفیت نامزدی انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارند و از شاخصه‌های مهم علمی بهره‌مند هستند، برای ثبت‌نام در دوازدهمین دوره انتخابت مجلس شورای اسلامی دعوت می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گفت: داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از فردا می‌توانند پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس را از طریق سامانه‌ای که ستاد انتخابات کشور تعریف کرده را انجام دهند.

وی با اشاره به اطلاعیه شماره پنج وزارت کشور گفت: پیش ثبت‌نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از فردا ۱۶ مرداد ماه آغاز می‌شود.

هاشمی مهر گفت: داوطلبان می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ بعدازظهر بدون نیاز به مراجعه به فرمانداری‌ها یا استانداری از طریق سامانه‌ای که ستاد انتخابات کشور به آدرس keshvar.moi.ir تعریف کرده مدارک کارشناسی ارشد به بالاتر، مدارک هویتی، سابقه ایثارگری، پذیرش استعفا و سایر مورد مورد نیاز را بارگذاری کنند تا در مرحله نهایی ثبت‌نام با مشکلی مواجه نشوند.

کد خبر 5855177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha