پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹

مدیرعامل خانه مطبوعات استان اصفهان:

رسانه‌ها باید باورپذیر باشند

رسانه‌ها باید باورپذیر باشند

اردستان-مدیرعامل خانه مطبوعات استان اصفهان گفت: رسانه‌ها باید باورپذیر باشند و این باورپذیری و آگاهی از موضوعات جامعه باعث می‌شود بتوانند موضوعات و اتفاقات جامعه را برای مردم بیان کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر بهروان ظهر یک‌شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی اردستان، اظهار داشت: نقش رسانه‌ها و خبرنگاران در انتخابات مهم و مؤثر است چرا که می‌توانند بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، امیدآفرینی کنند تا مشارکت حداکثری در انتخابات ایجاد شود.

وی افزود: من اعتقاد دارم که در حال حاضر رسانه‌ها باید باورپذیر باشند چرا که این باورپذیری و آگاهی از موضوعات جامعه باعث می‌شود خبرنگاران بتوانند موضوعات و اتفاقات جامعه را برای مردم بازگو کنند.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان اصفهان با اشاره به عدم همکاری برخی دستگاه‌های اجرایی با خبرنگاران، تاکید کرد: معاون سیاسی استانداری و رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان چندین بار در جلسات مطرح کردند که هرکدام از ادارات که همکاری ندارند را به استان معرفی کنید و در شهرستان اردستان می‌شود موارد مربوط به عدم همکاری را معرفی کرد.

بهروان تصریح کرد: خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان یک تشکل صنفی و تحت نظر اداره ارشاد است که به عنوان اولین خانه مطبوعات کشور در سال ۱۳۷۳ تأسیس شد و این تشکل برای اعضای خود تسهیلاتی از قبیل مسکن و نظایر آن را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد: در ارتباط با شکایات برخی ادارات از خبرنگاران، در خانه مطبوعات کمیته حقوقی وجود دارد که مشکل حقوقی را از طریق هم‌فکری و سپس هیأت منصفه مطبوعاتی پیگیری و رسیدگی می‌شود.

کد خبر 5866181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha