پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۸۶، ۹:۴۳

مدیرکل سیاسی وزارت خارجه هلند

هلند خواهان ادامه مذاکره ایران و آژانس است

پیتر دخویر مدیر کل سیاسی وزارت امور خارجه هلند با منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون مناسبات دو جانبه و راه های تحکیم آن بحث و رایزنی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، متکی با اشاره به چشم انداز مناسبات دو کشور اظهار داشت: درک و فضای مناسبی برای گسترش مناسبات دو جانبه فراهم شده است علایق قبلی و فعلی وزرای خارجه هنلد با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران زمینه های خوبی برای تعمیق مناسبات دو کشور فراهم ساخته است.

وی افزود: ما در رویکردهای جدید در تعامل با اروپا در صدد توازن بخشیدن ظرفیت های مناسبات خویش با تمامی کشورهای اروپایی بدون تمرکز به چند کشور اروپایی می باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح تحولات منطقه و افغانستان و عراق اظهار داشت: چشم انداز بی ثباتی و نا امنی در افغانستان به علت رویکردهای نا موفق نیروهای خارجی در افغانستان مخاطره آمیز بوده است.

وی درباره رخدادهای لبنان گفت: تحوللات لبنان سیال و ساعت به ساعت در حال تغییر و دگرگونی است و راه حل آن گفتگوی لبنانی - لبنانی است و پیشنهاد نبیه بری سازنده است. ما امیدواریم این روند تا حصول توافق استمرار یابد و چشم انداز فلسطین به خاطر استمرار ظلم های وارده بر مردم فلسطین تاریک و گنگ است و فرآیندهای ناشی از نتایج روند دموکراتیک فلسطین می بایست مورد احترام همگان قرار گیرد.

متکی در خصوص تحولات عراق گفت: زمان آن فرا رسیده مسئولیت های امنیتی به عراق یها واگذار شود و از افزایش مشکلات برای مردم عراق جلوگیری گردد.

پیتر دخویر نیز مناسبات و پیوندهای دو کشور را خوب قلمداد کرد و رایزنی های مقامات دو کشو ررا در ارتقای مناسبات فی ما بین مفید توصیف کرد.

مدیرکل سیاسی وزرات امور خارجه هلند در خصوص موضع هلند پیرامون برنامه های صلح آمیز اتمی ایران اظهار داشت: ما ضمن ابراز خرسندی نسبت به مذاکرات البرادعی و سولانا با ایران، امیدواریم گزارش های مثبت آژانس و استمرار مذاکرات ایران و آژانس، دورنمای پرونده صلح آمیز اتمی ایران به سوی راه حل مناسب سوق یابد.

وی تاکید کرد: هلند همواره قائل به حق جمهوری اسلامی ایران بوده است که از فن آوری صلح آمیز اتمی برخوردار گردد.

پیتر دخویر با اشاره به نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و لبنان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در پرتو علایق خویش با ملت افغانستان و لبنان نقش مهم داشته و همکاری های ایران چشم انداز سازنده ای برای این کشورها به ارمغان خواهد آورد.

کد خبر 586757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha