پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۴۱

در حاشیه سفر به لرستان مطرح شد؛

دستور وزیر اقتصاد برای تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ لرستان

دستور وزیر اقتصاد برای تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ لرستان

خرم‌آباد - وزیر اقتصاد و دارایی بر لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در استان لرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی امروز شنبه در سفر به لرستان و در بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های این استان با تأکید بر لزوم پرداخت اعتبارات تبصره ۱۸، اظهار داشت: در این راستا شاهد عقب‌افتادگی در لرستان هستیم و باید دستگاه‌هایی که هنوز منابع خود را از بانک اخذ نکرده‌اند، نسبت به جذب این اعتبارات اقدام کنند.

وی با تأکید بر اینکه ابلاغیه پرداخت این اعتبارات به همه دستگاه‌ها ابلاغ و اعلام شده است، عنوان کرد: استان‌هایی که خودشان دراین رابطه منابع و تسهیلات دارند، با تأخیر پرداخت می‌شود، اما برای استان‌هایی مانند لرستان که شرایط ویژه‌ای دارند، این منابع باید با نرخ تشویقی به دست فعالان اقتصادی و تولیدی برسد.

وزیر اقتصاد و دارایی، بیان داشت: پرداخت این تسهیلات به استان‌هایی مانند لرستان، مانند حیات‌و ممات است، خیلی سریع‌تر باید پرداخت شوند، اگر با تأخیر مواجه شود و به اواخر سال موکول شود دیگر نمی‌شود کاری انجام داد.

خاندوزی، تصریح کرد: این موضوع را در حاشیه هیئت دولت به طور حتم از طریق وزرای مختلف پیگیری خواهم کرد که تا فصل کار عمرانی نگذشته است، دستور بدهند که به‌سرعت منابع به استان برسد که استان هم فرصت بهره‌برداری داشته باشد.

کد خبر 5870941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha