پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۵۵

یک مسئول عراقی خبر داد:

برگزاری نشست کمیسیون روابط خارجی مجالس همسایگان عراق/ بازگشایی قریب الوقوع سفارت کویت در بغداد

برگزاری نشست کمیسیون روابط خارجی مجالس همسایگان عراق/ بازگشایی قریب الوقوع سفارت کویت در بغداد

رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس عراق امروز گفت که نشست روسای کمیسیون های روابط خارجی پارلمان های کشورهای همسایه عراق در بغداد برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، همام حمودی پس از دیدار با رئیس و اعضای کمیسیون امور خارجی مجلس امت کویت به خبرنگاران گفت : این نشست براساس یکی از مصوبات کنفرانس اخیر همسایگان عراق در شهر استانبول ترکیه در نیمه ماه ژانویه برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اوضاع عراق بهبود یافته است و روند مسائل در مسیر امیدوارکننده ای در سطوح امنیتی، اقتصادی و اجتماعی حرکت می کند.

حمودی ابراز امیدواری کرد که بزودی سفارتخانه کویت در شهر بغداد گشوده شود. حمودی گفت: مقام هایی که با آنها ملاقات داشتم تمایل خود را برای گشودن این سفارتخانه در خارج از منطقه الخضرا در بغداد اعلام داشتند.

وی افزود: رئیس جمهور و وزیر امور خارجه عراق متعهد شده اند که محل امنی را برای سفارت کویت در بغداد تامین کنند.

رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس نمایندگان عراق گفت: بزودی نام سفیر عراق در کویت و همزمان نام سفیر کویت در عراق اعلام خواهد شد.

وی درباره خروج نیروهای انگلیسی از جنوب عراق گفت: خروج این نیروها باعث هیچ گونه خلائی در بصره نشده است.

حمودی همچنین بر اهتمام فراوان نخست وزیر عراق برای تامین امنیت شهر بصره و مناطق مجاور آن تاکید کرد و گفت که شمار نیروهای عراق در این شهر افزایش خواهد یافت و طرح های امنیتی جدی اجرا خواهد شد.

کد خبر 587128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha