پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آبان ۱۳۸۶، ۲۱:۰۵

سفیر نروژ در دیدار متکی:

نروژ مایل به گسترش همکاری با تهران است

سفیر جدید نروژ در تهران در دیدار با منوچهر متکی بر تمایل کشورش برای گسترش همکاری ها با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر، روا نایس سفیر جدید نروژ در جمهوری اسلامی ایران امروز رونوشت استوارنامه خود را تسلیم منوچهر متکی وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران کرد.

متکی در این دیدار ضمن ابراز خوشامدگویی به سفیر جدید نروژ و آرزوی موفقیت برای وی ، از تلاش های سفیر قبلی آن کشور که فعالیت خوبی در جهت گسترش همکاری های فیمابین دو کشور به عمل آورد، تشکر و قدردانی کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران و نروژ دارای روابطی دوستانه هستند و می توانند در همه زمینه ها از جمله در حوزه های سیاسی، اقتصادی، کشاورزی با همدیگر همکاری خوبی داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که سفیر جدید نروژ در شناساندن فرهنگ و تاریخ دو کشور به مردم کشور مقابل موفق باشد.

روانایس نیز تمایل کشورش برای گسترش همکاری ها با جمهوری اسلامی ایران را به اطلاع وزیر امورخارجه کشورمان رساند و افزود: در مدت اقامت در ایران سعی خواهد شد تا در جهت شناساندن توانمندی های ایران به مردم نروژ و متقابلا توانمندی های نروژ به مردم ایران با هدف گسترش همکار میان دو کشور اقدام شود.

 

کد خبر 587175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha