پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۲۳

جشنواره بین المللی کبوتر حرم در سمنان به کار خود پایان داد

سمنان - خبرگزاری مهر: سومین جشنواره بین المللی داستان های کوتاه با عنوان کبوتر حرم با معرفی برترین های جشنواره در سمنان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر از سمنان، نماینده سمنان در مجلس شامگاه پنج شنبه در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: آثار ارزشمند و فاخر از آمیخته شدن اثر هنری با فرهنگ ناب اسلامی و اهل بیت بوجود می آید.

هادی دوستمحمدی با اشاره به افتخارات یران در فرهنگ و ادبیات در جهان گفت: وجود منابع معتبری چون اهل بیت، زمینه ساز ظهور ایرانیان در جهان است و معرفی آثار معنوی و برگرفته از فرهنگ ناب اسلامی وظیفه همه مسلمانان است.

عضو کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس تاکید کرد: دوری از منابع اصیل مانع انتشار آثار مطلوب در حوزه فرهنگ است و باید شناسایی منابع اصیل را به هنرمندان و پدید آورندگان آثار فاخر خواستار شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این آیین پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را به جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا(ع) قرائت کرد و گفت: الهام گیری از منبع اهل بیت بهترین منابع هستند.

علی مرادی خاطرنشان کرد: 425 اثر در بخش امام رضا(ع) از 358 نویسنده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که 25 استان آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند.

به گفته وی، بیش از پنج هزار نفر ساعت با یکصد عوامل اجرایی در برگزاری این جشنواره فعالیت داشتند و 100 نویسنده در داخل و خارج از کشور در دو روز برگزاری این جشنواره حضور داشتند.

در آیین اختتامیه جشنواره کبوتر حرم، استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مسئولان سمنان و میهمانان خارجی از کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی حضور داشتند.

کد خبر 587206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha