به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام "پورمحمدی" در دیدار با وزیر مشاور در امور داخلی کشور قطر که با حضور هیأت های دو کشور صورت گرفت، با ابراز خرسندی از سطح روابط دو کشور ایران و قطر گفت: اگر بتوانیم روابطمان را آنگونه که اسلام توصیه کرده تظیم کنیم، میتوانیم پاسخگوی نیازهای جوامع بشری امروز باشیم.
وزیر کشور همچنین موقعیت منطقه خلیج فارس را در سطح جهان به لحاظ جغرافیایی، سیاسی و ژئوپولتیک حساس توصیف کرد و با بیان اینکه ذخایر انرژی موجود در کشورهای منطقه، بخش اعظم ذخائر جهانی را تشکیل می دهد خاطرنشان کرد: قدرت اقتصادی کشورهای منطقه هم در حال افزایش است و هم سبب شده تا منطقه ما از دیرباز مورد توجه جهانی قرار گیرد
"پورمحمدی" با اشاره به رویدادهای افغانستان، عراق، فلسطین و لبنان گفت: در سالهای گذشته، منطقه با بحران های عظیمی روبرو بوده و این حوادث در کنار بعضی از ذهنیتهای غلط و ناآگاهیها به ایجاد تصویر ناامنی دامن زده و زمینه را برای حضور بسیار وسیع قدرت های خارجی در منطقه فراهم ساخته است.
براساس این گزارش، در این دیدار همچنین "شیخ عبدالله بن ناصر بن خلیفه آل ثانی" وزیر مشاور در امور داخلی قطر طی سخنانی روابط دو کشور را تاریخی توصیف کرد و گفت: تفاهم نامه امنیتی موجود بین ایران و قطر از مهم ترین زمینه های همکاری خواهد بود و باید از طریق دیدارهای متناوب فعال سازی و پشتیبانی شود.
وی با تأکید بر توسعه همکاری های امنیتی فی مابین از طریق تبادل دیدارها و تجربیات، ابراز امیدواری کرد که همکاری های دوجانبه ایران و قطر الگویی برای کشورهای منطقه باشد.
وزیر مشاور در امور داخلی قطر همچنین به دیدار خود با رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: سخنان رئیس جمهور ایران را مبنایی برای گسترش روابط دوجانبه میدانیم.
نظر شما