پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴

بدرقه پدرانه فرزند شهید «محمد یاسمی» از خانه تا مدرسه

بدرقه پدرانه فرزند شهید «محمد یاسمی» از خانه تا مدرسه

کرج- همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، فرزند شهید «محمد یاسمی» با همراهی فرمانده انتظامی استان البرز و جمعی از مسئولان انتظامی سال تحصیلی را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، فرمانده انتظامی استان البرز صبح دوشنبه با حضور در منزل همرزم شهید خود «محمد یاسمی» دختر این شهید عزیز را از درب منزل تا دبستانش همراهی کرد.

سردار حمید هداوند در دیدار با هم کلاسی‌ها و معلمان فرزند این شهید گرانقدر با اشاره به اینکه شهدا با تقدیم جانشان امنیت امروز کشور را تضمین کردند، گفت: امید است به برکت خون شهدا، شما فرزندان این مرز و بوم که آینده سازان این مملکت هستید بتوانید پرچم ایران اسلامی را در میادین علمی بالا ببرید.

وی در ادامه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) و تلاقی آن با آغاز سال تحصیلی، این اتفاق را مبارک دانست و تصریح کرد: به راستی که شهدا با خون خود باعث عزت و سربلندی ایران اسلامی شده اند.

فرمانده انتظامی استان البرز در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه امروز به همراه جمعی از همکاران به نیابت از همکار و همرزم شهیدمان سرهنگ "محمد یاسمی" افتخار این را داشتیم تا یادگار و فرزند این شهید را از منزل تا مدرسه همراهی کنیم، اظهار کرد: این اقدام شاید کوچک‌ترین کاری بود که توانستیم در حق "نازنین"، فرزند گرانقدر این شهید انجام دهیم.

گفتنی است سردار حمید هداوند در پایان این دیدار طی مراسمی به فرزند شهید و سایر همکلاسی‌ها و معلمانش هدایایی به رسم یادبود اعطا کرد.

به گزارش مهر، پنجشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۱، سرگرد محمد یاسمی، مأمور کلانتری ۱۰۸ نواب درپی اجرای حکم قضائی مبنی بر دستگیری یک مرد به خانه‌ای در خیابان رودکی مراجعه کرد.

این مأمور وظیفه‌شناس در حال اجرای حکم قضائی بود که ناگهان توسط مرد جوان در راه پله ساختمان هدف تیراندازی قرار گرفت و براثر شلیک گلوله از پشت به قلبش به درجه رفیع شهادت نائل شد. سپس قاتل پس از تیراندازی به همسرش در راه پله ساختمان در اقدامی جنون‌آمیز به سر خود شلیک کرد و کشته شد.

کد خبر 5894821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حمید دهقانی IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      2 0
      این حرکت انسانی همکاران شهید چقدر زیبا و پسندیده بود. از ایده پردازان و مجریان این طرح به نوبه تشکر می کنم