پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۳۲

حبیب الله بوربور :

99 درصد اعتبار تجهیزات به اداره نوسازی مدارس واگذار شده است

99 درصد اعتبار تجهیزات به اداره نوسازی مدارس واگذار شده است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: 99 درصد اعتبارات عمرانی در شش ماهه اول سال جاری به نوسازی مدارس اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حبیب الله بوربور ظهر امروز در دوازدهمین اجلاس سراسری مدیران کل نوسازی استانها افزود: اداره نوسازی اولین ارگانی است که چنین درصد بالایی از اعتبار را در شش ماهه اول سال جاری به خود اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: واگذاری 99 درصد اعتبار امسال مساوی ارائه 99 درصدی پروژه ها در زمان مقرر است که این اعتبار 99 درصدی، حدود 870 میلیارد تومان است که به کمک این اعتبار این ارگان در سال 86 و بخشی از سال 87، احتیاج به آهن تولید داخلی و واردات وزارت بازرگانی ندارد.

بوربور با اشاره به این که تبصره ای جدیدی که به ماده 5 قانون طرح جامع مسکن افزوده شد، چهار تبصره ماده 18 شوراها را لغو کرده است، بیان داشت: چنین تبصره ای که مصوب مجلس شده باعث چند شیفته شدن مدارس شده است.

وی خاطرنشان کرد: انبوه سازان امروز با استفاده از این مصوبه واحد سازی های بسیار بالایی انجام می دهند این در حالی است که دیگر مانند گذشته به ازای هر 200 واحدی احداث شده هیچ انبوه سازی موظف به ایجاد مدرسه نیست.

این مسئول عنوان کرد: مجلس دولت را موظف کرده است در هر مکانی که برج سازی صورت می گیرد، باید مدرسه نیز ایجاد شود در حالی که سقف اعتبارات مجلس این اجازه را نمی دهد که در همین بخش اثر نا مطلوب چند شیفته شدن مدارس قابل احساس است.

رئیس اداره نوسازی و تجهیز مدارس کشور در ادامه ضمن اشاره به اثر مطلوب طرح میقات افزود: به موجب این طرح بسیاری از حاجیان، هزینه های مربوط به مراسم بعد از حج را صرف احداث مدارس می کنند که خوشبختانه تاکنون با کمک این طرح تقریبا 100 مدرسه ساخته شده است.

بوربور با تاکید بر اینکه استان های خراسان و مازندران به عنوان دو استان پیشکسوت در طرح میقات هستند افزود: از جمله مهمترین کارهای دولت نهم تفکیک اعتبارات خصوصی خیرین مدرسه ساز از اعتبارات دولت است.

کد خبر 589995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha