۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۳:۱۶

اهدایی وند عنوان کرد؛

توانمندسازی سالمندان جوان برای مقابله با مشکلات سالمندی

توانمندسازی سالمندان جوان برای مقابله با مشکلات سالمندی

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:توانمندسازی میانسالان و سالمندان جوان یکی از مهم‌ترین اقدامات برای مقابله با مشکلات سالمندی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرناز اهدایی‌وند، آگاهی بخشی جامعه و جلب حمایت برای رفع چالش‌ها و مسائلی که سالمندان در سراسر جهان با آن مواجه هستند و ترویج احترام و مراقبت از سالمندان را از اهداف روز جهانی سالمند عنوان کرد.

وی، سالمندان را منابع ارزشمندی از دانش و تجربه برشمرد که سهم زیادی در توسعه پایدار دارند.

اهدایی وند با تاکید بر اینکه سالمندی مترادف با کاهش سلامتی یا افزایش ناتوانی نیست، توجه به مسائل و چالش‌های مهم سالمندان از جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و روانشناختی را ضروری برشمرد.

وی با اشاره به اهمیت سلامت و بهداشت در سالمندان خاطرنشان کرد: برای تأمین بهداشت در جمعیت سالمندی نیاز به اقدامات زمینه‌ای داریم.

مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت یادآور شد: توانمندسازی میانسالان (افراد ۳۰ تا ۵۹ ساله) و سالمندان جوان (افراد ۶۰ تا ۷۴ ساله) یکی از مهم‌ترین اقدامات برای مقابله با مشکلات سالمندی است.

به گفته وی، تربیت نیروهای متخصص در زمینه سلامت سالمندان، تقویت برنامه‌های آموزشی، توسعه مشارکت‌های اجتماعی و استفاده از فضای مجازی به ویژه برای توانمندسازی سالمندان جوان از مهم‌ترین اقدامات برای ارائه خدمات با کیفیت به سالمندان است.

کد خبر 5901820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عبدالله IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
      0 0
      در کشورمان از سالمندان و بازنشستگان تعریف و تمجید می شود و لی برای رفاه و آسایش آنها کاری انجام نمی شود تا از رنج و سختی زندگی آنها کاسته شود