پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۵:۰۱

امام جمعه ایلام:

کشورهای غربی باید به آموزه های اسلام روی بیاورند

کشورهای غربی باید به آموزه های اسلام روی بیاورند

ایلام-امام جمعه ایلام گفت: کشورهای غربی باید به آموزه های اسلام روی بیاورند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: امروز دنیا و کشورهای غربی باید به آموزه‌های اسلام روی بیاورند، آنچه در قانون اسلام به عنوان حقوق کودک شناخته شده، اعمال شود تا نسل تربیت شده‌ای که اسلام می‌خواهد در جامعه حضور داشته باشد و دنیای آنها توام با سعادت اخروی تامین شود.

وی تصریح کرد: همه برای آینده فرزندانمان نگرانیم و تلاش می‌کنیم که نیازهای مادی را تامین کنیم، بهترین مدارس، دانشگاه و شغل را داشته باشند، دوست داریم که فرزندانمان خوشبخت باشند، اما در کنار اینکه برای عمر کوتاه فرزندانمان این همه تلاش می‌کنیم، بایستی آنان را در مسیر خدا قرار دهیم، این امانت خداست و برای آخرتش تلاش کنیم، وظیفه داریم در مسیر بندگی خدا نیازهای او را تامین کنیم و فقط نگران نیازهای مادی او نباشیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام افزود: یکی از صحنه‌هایی که در آسیا اتفاق افتاد، نمایش حرفه‌ای ورزشکاران شایسته کشور در بازی‌های آسیایی هانگژو بود که رویای دشمنان نظام اسلامی را نقش بر آب کرد و لبخند شادی بر لب مردم ما نشاند.

حجت الاسلام کریمی تبار گفت: دشمن، خیلی تلاش کرد که این بازی‌ها توسط ورزشکاران ما تحریم شود و یا ورزشکاران ما، برنامه‌های غیر ورزشی در آنجا داشته باشند که برای جمهوری اسلامی آسیب داشته باشد اما ورزشکاران عزیز ما مدال‌های رنگارنگی کسب کردند و پرچم جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآوردند که قابل تقدیر است.

وی افزود: بانوان ما با حجاب اسلامی در منظر جهانی حضور پیدا کردند، برخی ورزشکاران در میادین ورزشی، در برابر خالق هستی سجده شکر بر روی پرچم سه رنگ به جا آورند و این پیروزی‌های بزرگ را جامعه روزشی تبریگ عرض می‌کنیم.

حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به گرامیداشت هفته فراجا و تبریک به حافظان امنیت، گفت: تلاش‌های این عزیزان در شرایط فعلی که برای حفظ امینت جامعه ما، مبارزه با قاچاق فروش سلاح و مواد مخدر جان خود را فدا می‌کنند تا ما در آسایش زندگی کنیم و باید قدردان آنان باشیم.

وی با اشاره به گرامیداشت روز عشایر و روستا و روز دامپزشکی، گفت: توجهی که دولت سیزدهم به جامعه دامدار کشور داشته، قابل تقدیر است که برای تامین نهاده‌های دامی آنها با حداقل مبلغ و شرایط پرداخت می‌کنند.

کد خبر 5904123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Ali IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۴
      0 0
      به نظر بنده حقیر اول اغلب جوونهای ایران را که دین گریز شده اند را به اسلام دعوت کنید بعد غربی ها را