۱۸ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۹

فرمانده انتظامی شاهرود:

۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در شاهرود کشف شد

۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در شاهرود کشف شد

شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از کشف هفت میلیارد ریال کالای قاچاق در پاسگاه شهید نوری این شهرستان خبر داد و گفت: یک نفر در این ارتباط دستگیر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی پاسگاه شهید نوری شاهرود، از کشف هفت میلیارد ریال کالای قاچاق خبر داد و بیان داشت: یک نفر در این ارتباط دستگیر شده است.

وی درباره شیوه کشف این محموله قاچاق بیان داشت: مأموران انتظامی ایستگاه شهید نوری شاهرود حین کنترل محور مواصلاتی به یک دستگاه کامیونت حامل بار مشکوک و آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شاهرود از بررسی بار خودرو و مدارک ارائه شده از سوی راننده خبر داد و ابراز کرد: ۷۰۰ دست لباس و یک هزار ابزار و یراق از این خودرو در بازرسی‌های تخصصی کشف شد.

شائینی با بیان اینکه این محموله از یک استان غربی به مقصد شرق کشور بارگیری شده بود، گفت: این محموله فاقد هرگونه مدارک مثبت گمرکی و بارنامه بود لذا قاچاق محسوب می‌شود و در نتیجه پرونده آن به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی از انتقال خودرو به پارکینگ و تحویل یک نفر دستگیر شده به مراجع قضائی خبر داد و افزود: فراجا با مقوله قاچاق و جرایم اقتصادی هیچ مماشاتی نخواهد کرد.

کد مطلب 5907574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha