به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل پیش از ظهر چهارشنبه در همایش ملی نکوداشت علامه حسنزاده آملی که در سالن همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: حوزههای علمیه قدمتی هزار ساله دارند و مرکزی برای پرورش عالمان بزرگی همانند علامه حسنزاده آملی است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور بیان داشت: باید نظام تعلیم و تربیت در حوزههای علمیه که توانسته شخصیتهایی همچون علامه حسنزاده آملی را پرورش دهد را به درستی شناخت تا مقام آن عالم وارسته نیز شناخته شود.
وی ابراز داشت: در حوزه علمیه نوع خاصی از تربیت شاگردان و روابط استاد و شاگردی وجود دارد که منحصر به فرد است.
حجت الاسلام فاضل عنوان داشت: علامه حسنزاده آملی یک انسان معمولی بود که توانست با بهره گیری از ظرفیتها و فرصتها، خود را به مقامات عالی برساند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به برخی از ویژگیهای علامه حسنزاده آملی بیان داشت: این عالم وارسته دارای روحیه پرنشاط طلبگی بود و همواره فردی شکور بود که این ویژگی سبب میشود تا انسان به درجات عالی دست یابد.
رونمایی کتاب «در ثنای آفتاب» در معرفی شخصیت و آثار علامه حسن زاده آملی
سرپرست بنیاد نخبگان استان قم نیز در این همایش بیان داشت: از جمله برنامههای بنیاد ملی نخبگان تجلیل از چهرههای شاخص و بزرگان حوزه علوم اسلامی و انسانی است.
سید سعید رضا منتظری بیان داشت: برای برگزاری این همایش ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که تعداد ۵۳ مقاله برتر از میان این تعداد انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه آیت الله حسن زاده آملی شخصیتی جامع با ویژگیهای مختلفی بود ابراز داشت: این عالم وارسته توانسته بود علم و عمل را به خوبی در هم آمیزد و علوم مختلف تسلط داشت.
سرپرست بنیاد نخبگان استان قم بیان داشت: کتاب «درثنای آفتاب» به معرفی شخصیت و آثار علامه حسن زاده آملی پرداخته که در این همایش به همراه تمبر یادبود ایشان رونمایی میشود.
نظر شما