پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸

نمازگزاران پاوه در حمایت از فلسطین شعار «مرگ بر اسرائیل» سر دادند

نمازگزاران پاوه در حمایت از فلسطین شعار «مرگ بر اسرائیل» سر دادند

کرمانشاه- نمازگزاران پاوه پس از اقامه نماز جمعه در حمایت از فلسطین و مردم مظلوم غزه شعار «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم نمازگزار پاوه بعد از نماز جمعه با تجمع به‌مناسبت پیروزی شکوهمند و عزت آفرین جبهه مقاومت؛ همگام و هم صدا با مسلمانان و آزادگان و آزادیخواهان جهان «راهپیمایی محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش اسرائیل و شکرانه پیروزی مبارزان فلسطین» را برگزار کردند.

نمازگزاران پاوه در حمایت از فلسطین شعار «مرگ بر اسرائیل» سر دادند

آنها با شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا جنایت رژیم کودک کش اسرائیل و حامیانش را در غزه محکوم کردند و خواستار توقف حمله به مردم و کودکان بی دفاع غزه و فلسطین شدند.

کد خبر 5910679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha