پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۱:۰۴

سفارت کشورمان در اندونزی:

گزارش آژانس به اتهامات بی اساس درباره برنامه هسته ای ایران پاسخ داد

گزارش آژانس به اتهامات بی اساس درباره برنامه هسته ای ایران پاسخ داد

سفارت ایران در اندونزی در واکنش به مقاله ای که با تیتری گمراه کننده در یک روزنامه اندونزیایی منتشر شده بود، اعلام کرد: اتهامهای بی اساس درباره برنامه هسته ای ایران حل شده و باید پرونده به آژانس بازگردد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "حمید سلطانی سلکی" وابسته مطبوعاتی سفارت ایران در نامه ای که در روزنامه جاکارتاپست منتشر شده، خاطر نشان کرد: با اشاره به مقاله ای با عنوان " گزارش آژانس می گوید که ایران به دنبال وقت تلف کردن است" که از سوی خبرگزاری فرانسه مورخ 17 نوامبر( 26 آبان ماه) در جاکارتا پست منتشر شد، خواستار آن هستیم به برخی نکات که در ذیل می آید، اشاره کنیم :

انتخاب یک چنین تیتری برای یک گزارش بسیار مثبت از سوی "محمد البرادعی" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی چیزی جز یک حیله کثیف برای انحراف واقعیت و حقایق مربوط به برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی که با صراحت در آخرین گزارش آژانس قید شده، نیست.

چاپ یک گزارش گمراه کننده همچون این گزارش نه تنها چشم پوشی از درک خوانندگان جاکارتا پست است، بلکه همچنین با وظایف روزنامه نگاری از جمله گفتن حقیقت به مردم برای روشن کردن فکر جوامع منافات دارد.

ما پیشنهاد می دهیم که این روزنامه گزارش جدید البرادعی را منتشر کند تا به خوانندگان خود فرصتی برای قضاوت درباره همکاری ایران با آژانس بدهد. بر اساس این گزارش، هیچ نشانه ای از انحراف در مواد و فعالیتهای هسته ای اعلام شده ( ایران) وجود ندارد.

البرادعی همچنین بارها در مصاحبه های علنی خود تاکید کرده که فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران به هیچ وجه جنبه نظامی ندارد.

برای اطلاع خوانندگان جاکارتا پست، باید به این مسئله اشاره کنم که اتهامهای بی اساس درباره پلوتونیوم، سانتریفیوژهای P1 و P2 و منابع آلودگی حل شده است.

در این زمینه گزارش می گوید :" آژانس توانسته به این نتیجه برسد که پاسخهای تهیه شده درباره برنامه های سانتریفیوژهای P1 و P2 مطابق با یافته های آن است. بنابراین، مهمترین مسئله حل شده است."

بنابراین هیچ اساس منطقی برای نگهداری پرونده ایران در شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد و باید به مکان فنی خود که همان آژانس است، بازگردد.

کد خبر 591226

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha