پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبر داد؛

تشویق راننده قانون مدار کرمانشاهی توسط پلیس

تشویق راننده قانون مدار کرمانشاهی توسط پلیس

کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: پلیس کرمانشاه با شناسایی رانندگان قانون مدار حوزه فرهنگ ترافیک آنها را به صورت فصلی با اهدای هدیه مورد تشویق قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مهدی حاجیان اظهار کرد: اقدام جدیدی توسط پلیس استان کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته و آن هم شناسایی و تشویق رانندگان منضبط و قانون مدار است.

وی با اشاره به پایش فصلی رانندگان خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت‌های کرمانشاه، افزود: رانندگان که در طول فصل مرتکب هیچ گونه تخلفی نشوند شناسایی و در قرعه کشی برای اهدای هدیه‌ای ارزشمند شرکت داده می‌شوند.

سردار حاجیان ادامه داد: این طرح در طول فصل تابستان اجرا و یکی از رانندگان قانون مدار که در طول فصل تابستان مرتکب هیچ‌گونه تخلفی نشده بود به قید قرعه از میان چندین شهروند منضبط دیگر انتخاب و برنده یک دستگاه موتورسیکلت شد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: طرح تشویق رانندگان قانون مدار تداوم پیدا خواهد کرد و به صورت فصلی یک نفر انتخاب و هدیه ارزشمندی به وی اهدا خواهد شد.

وی در عین حال از تشدید برخورد با رانندگان متخلف نیز خبر داد و گفت: آن دسته از رانندگان که تخلفات زیادی داشته باشند نیز مورد جریمه و برخورد پلیس قرار می‌گیرند.

سردار حاجیان یادآور شد: در طرح برخورد با رانندگان متخلفی که با آلودگی صوتی و یا سرعت بالای ۱۴۰ کیلومتر باعث ایجاد مراحمت برای شهروندان شوند و نمره منفی آنها به ۲۵ برسد علاوه بر ضبط گواهینامه و توقیف خودرویشان، به دستگاه قضائی نیز معرفی خواهند شد.

کد خبر 5912558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
      2 0
      من در پنج سال فقط ۳ میلیون خلافی داشتم و همه جرایم نبود معاینه فنی و پارک در محل پارک ممنوع بوده.آیا من در رانندگی قانون مدار نیستم
    • اصغر IR ۰۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
      1 1
      تمام رانندگان پیرمرد با باحداکثر سرعت ۴۰کیلومتر برنده میشن😂