پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ بهمن ۱۳۸۲، ۱۰:۱۸

با كلام نور تا مجلس هفتم

هر چه سختي خدمت بيشتر باشد، آسايش معنوي و روحي انسان بيشتر خواهد بود

هر چه سختي خدمت بيشتر باشد، آسايش معنوي و روحي انسان بيشتر خواهد بود

خبرگزاري مهر - خدمت، خيلي سخت است. خيلي هم شيرين است. هر چه سختي خدمت بيشتر باشد، آسايش معنوي و روحي انسان پس از انجام دادن آن خدمت، بيشتر خواهد بود.

برادران و خواهران عزيز! ما كه در جمهوري اسلامي مشغول خدمت هستيم، فراتر از همه ي فكرها و سليقه ها و گرايشها و انگيزه ها و تفاوتهايي كه قهرا وجود دارد، همه بايد در يك چيز مشترك و به آن مهتم باشيم و آن حفظ رابطه خودمان با خداست. هر كس مسووليتش بيشتر است، به اين بيشتر احتياج دارد.
آنچه در اين راه مهم است، نيت خدمت و تلاش براي خدمت است، اين نيت را بايد حفظ كرد، نيت مقدسي است. خود انسان هم خوب مي تواند بفهمد در كجا، كدام موضعگيري، كدام حرف، كدام تسليم و كدام رد - مثلا در مجلس - با نيت خداست و براي خدا دارد كار مي كند يا انگيزه ي ديگري دارد.
ممكن است ديگران نيت ما را تشخيص ندهند، براي ديگران مي شود طور ديگري واقعيتها و باطنها را جلوه گر كرد، اما انسان براي خود نمي تواند اين كار را بكند. مهم اين است كه نيت خدمت و حركت در راه انجام وظيفه را حفظ كنيم، آنگاه همه ي كارها داراي اجر خواهد بود.
بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي - 7/3/1381

کد خبر 59126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha