به گزارش خبرنگار سياسي مهر، حسين فدايي دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با ابراز نگراني از اخباري مبني بر جوسازي براي ايجاد زمينه تقلب در انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي گفت: ظاهرا برخي بدنبال فضاسازي و زمينه سازي هستند تا بتوانند با رفتار غيرقانوني و تخلف آميز فضا را براي ابطال برخي صندوقها فراهم كنند.
وي اضافه كرد: دستگاههاي نظارتي بايد سازوكاري را تعريف كنند كه كمترين ايراد واشكال را داشته باشد و اگر در عمل اين دستگاه نتواند وظايف را اجرا كند حتما زمينه ابهام ايجاد مي شود.
فدايي در خصوص برنامه هاي اين حزب براي حضور درمجلس هفتم گفت: براساس مطالعات اجتماعي كه انجام داديم مطالبات واقعي مردم را در اين مي بينيم كه مردم به شدت از سياسي كاري و تشنج آفريني متنفرند و دنبال افرادي هستند كه بتوانند مشكلات معيشتي و اقتصادي آنان را حل كنند ضمن اينكه مهمترين رويكرد ما پيشرفت مردم است و اگر بتوانيم مجلسي داشته باشيم كه برآيند آن اكثريت قابل توجهي باشد كه به فكر آباداني و پيشرفت باشد موفق خواهيم بود.
وي با اشاره به كارنامه موفق شوراي شهر و شهرداري گفت: اين دو نهاد علي رغم همه مشكلاتي كه بر سر راهشان فراهم شد بازهم موفق عمل كردند در حالي كه دولت و مجلس بهتر مي توانستند به آنها كمك كنند، به هرحال شهرداري و شوراي شهر موفق عمل كرده و مي تواند الگويي باشد براي تشكيل مجلس موفق ضمن اينكه آنها به دليل همتشان علي رغم همه اختلاف سليقه ها كاركردن و خدمت كردن به مردم را در راس كارهاي خود قرار دادند.
وي همچنين با اشاره به حضور مردم در صحنه گفت: بعضي ها بعداز دوم خرداد دچار توهم شدند و احساس كردند كه مردم براي آنها و به حمايت و طرفداري از آنها وارد صحنه شده اند كه اين خيالي باطل بود چون مردم براي تثبيت نظام وارد عرصه انتخابات شدند.
فدايي در پاسخ به سوالي مبني بر نقد عملكرد مجلس ششم گفت: در مجلس ششم فرصتهاي گرانبهاي زيادي را از دست داديم ، چون اين مجلس مي توانست خدمات بيشتري را به مردم ارائه دهد كه چنين نشد و وقت زيادي از مجلس صرف گفتگوهاي سياسي شد كه در دلسرد كردن مردم بي تاثير نبود، اما مردم به اين نتيجه رسيده اند كه بايد نمايندگان رويكردشان خدمتگزاري باشد.
دبيركل جمعيت ايثارگران همچنين تصريح كرد كه برخي جريانات سياسي افراطي درون نظام با موضع گيريهاي ناصحيح خود زمينه حضور بيگانگان را فراهم كردند كه البته نظام و مردم به موقع و با حضور پرشور در عرصه انتخابات پاسخ اين مواضع را خواهند داد.
فدايي گفت: اينكه مي گويند برخي از گروهها به دليل ردصلاحيتهاي انجام شده نتوانستند در عرصه انتخابات حضور پيدا كنند قبول نداريم ضمن اينكه احساس مي كنيم همه آنهايي كه وارد صحنه شده اند از تمام گرايشهاي سياسي به اندازه كافي و حتي بيش از اندازه حاضر هستند.
وي اضافه كرد: آبادگران يك گروه يا جناح سياسي خاص نيست بلكه يك جريان و حركت عمومي است كه در برگيرنده همه سلائق و انديشه هاي مختلف است وگرايش اين ائتلاف حركت به سوي ايراني آباد و پيشرفت اين نظام و خدمت به مردم است و فكر ميكنم اين شعار مي تواند شعاري ملي و همه جانبه باشد و با اين رويكرد فراكسيوني به معناي اقليت واكثريت در مجلس وجود ندارد چون اين رويكرد همه را فرا مي گيرد و چپ و راست و مستقل با اين شيوه مي توانند مجلسي تفاهمي را ايجاد كنند.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه استعفاي برخي نمايندگان و مسئولين تاثير منفي درانتخابات نداشته است گفت: اتفاقا مردم فكر مي كنند كه چگونه است كه يك عده اي آمده اند تحت لواي نظام اسلامي كار مي كنند و حالا كه صلاحيت ندارند بحث استعفا را مطرح مي كنند ضمن اينكه اين مسئله خود دليل بي كفايتي آنهاست.
وي در خصوص ميزان مشاركت مردم در انتخابات هفتم مجلس گفت: طبق عرف بين الملل 30 درصد مشاركت قابل قبول است اما در جمهوري اسلامي خوشبختانه هميشه بالاي 40 درصد مشاركت مردم را داشته ايم و اين دوره نيز احساس مي كنيم كه بيش از 50 درصد رشد داشته باشيم.
فدايي با اشاره به ليست ارائه شده از سوي ائتلاف آبادگران ايران اسلامي و اعلام اينكه جمعيت ايثارگران از اين ليست حمايت مي كند متذكر شد كه اين ائتلاف در شهرستانها ليستي ارائه نكرده است و بنا را بر تهران گذاشته است ضمن اينكه افرادي كه در ليست آبادگران حضور دارند روحيه تحول خواهي، اصلاح طلبي و كارآمدي را سرلوحه كارخود قرارمي دهند و از گرايشهاي مختلف سياسي ، تخصصي انتخاب شده اند و هيچ گاه آبادگران نخواسته است كه ليستي يك دست از يك طيف و گرايش را ارائه كند.
حسين فدايي دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به اخبارغيررسمي از گوشه و كنار مبني بر ايجاد فضاي ابطال برخي صندوقهاي راي توسط بعضي گروهها، از نگراني جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي از اين فضا خبر داد.
نظر شما