محمدعلی عرفان منش در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: شهرستان شهریار با 86 درصد جمعیت شهرنشین و 14 درصد جمعیت روستا نشین، سالانه هفت درصد رشد جمعیت دارد و با کمبود امکاناتی نظیر کمبودآب و کمبود مراکز فرهنگی روبه رو است به نحوی که سالیانه 80 تا 100 نفر به جمعیت این شهرستان اضافه می شود.
وی افزود: در شهرستان شهریار اراضی کشاورزی به طور دائم در حال تخریب است و تولیدات داخلی محصولات کشاورزی نیاز مردم این شهرستان را برطرف نمی کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان کمبود آب شرب و کشاورزی در این شهرستان، 123 میلیون متر مکعب است و افت شدید آب سفره های زیر زمینی و توسعه کویر از جنوب و جنوب غرب شهریار این شهرستان را تهدید می کند.
عرفان منش یاد آور شد: با توجه به اینکه در این شهرستان، 145 هزار هکتار باغ مشجر و مثمر وجود دارد، لازم است حق آبه 47 روستای شهریار از رودخانه هایی مانند کن، چیتگر و کرج تامین شود و اعتباری برای ایجاد شهرک های گلخانه ای به این شهرستان اختصاص داده شود.
وی ادامه داد: بحث برقی کردن چاه های کشاورزی و ایجاد مجتمع های دامپروری و دامداری خارج از شهر در دست بررسی است که در صورت تصویب این طرح، وضعیت کشاورزان و دامپروران از وضع موجود بهتر می شود.
شهرستان شهریار با جمعیت یک میلیون و 44 هزار نفری در 45 کیلومتری غرب استان تهران واقع شده است.
نظر شما