پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آذر ۱۳۸۶، ۲۰:۵۲

متکی در دیدار پادشاه عمان:

مرحله نوینی از همکاری‌های ایران و شورای همکاری خلیج فارس آغاز شده است

مرحله نوینی از همکاری‌های ایران و شورای همکاری خلیج فارس آغاز شده است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار پادشاه عمان با تشریح همکاری های منطقه ای ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: در خلال رایزنی های جاری جمهوری اسلامی و شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تجارت آزاد، گامی مثبت برای تحقق مرحله نوین از همکاری های جمعی اقتصادی را مشاهده می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر متکی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در عمان با سلطان قابوس بن سعید پادشاه این کشور دیدار و پیرامون راههای تحکیم مناسبات دو جانبه و مسائل فی مابین تبادل نظر کرد.

متکی با ابلاغ پیام رئیس جمهوری اسلامی ایران و ارائه ارزیابی نسبت به روابط بین دو کشور اظهار داشت: نگرش رئیس جمهوری اسلامی ایران به روابط مناسب دو کشور مثبت و جدی است، ایشان بر اجرای توافقات منعقده بین دو کشور تاکید می ورزند.

وی اضافه کرد: همه تلاش جمهوری اسلامی ایران بر ارتقای مناسبات اقتصادی به سطح مناسبات سیاسی خوب فعلی دو کشور است، وزرای ذیربط و سفرای دو کشور، اهتمام ویژه ای برای پیشبرد روابط دو تمامی عرصه ها دارند. به ویژه ظرفیت های فراوانی که در چارچوب مصوبه ماده 44 در زمینه اقتصادی بوجود آمده است و این امر فرصت های خوبی را برای فعال ساختن بخش های خصوصی در کشور بوجود آورده است.

متکی با تبیین همکاری های اخیر بین جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی خاطرنشان کرد: ما در چارچوب طرح مدالیتی طی زمانبندی مشخص با آژانس به توافق رسیدیم تا تمامی ابهامات مطروحه را مورد بررسی و هر ابهام را به طور کامل مورد حل و فصل قرار دهیم و البرادعی در خصوص سئوالات پاسخ ارائه شده به طور شفاف و صریح تاکید داشته است که جمهوری اسلامی ایران هیچ انحرافی به سمت اهداف نظامی نداشته و بررسی های آژانس و گزارش های قبلی ایران با همدیگر مطابقت دارند. ما امیدواریم امور در چارچوب آژانس تعقیب شده و پرونده به آژانس ارجاع گردد.

وی  در خصوص تحولات عراق اظهار داشت: رخدادهای ناامنی عراق با واگذاری امور بر مردم و دولت عراق به طور واقعی قابل حل است.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل لبنان گفت: راه حل لبنان بر اساس توافق در چارچوب طرح رئیس مجلس لبنان آقای بری قابل حل است و تاخیر یک هفته ای دیگر نمی تواند مشکلی به همراه داشته باشد چرا که هر چیزی که به توافق لبنانی ها کمک کند آن مفید و امید بخش برای مردم لبنان است.

وزیر خارجه کشورمان در خصوص تحولات فلسطین اظهار داشت: همه تلاش کشورهای اسلامی و عربی می بایست مبتنی بر حمایت از فلسطینی ها برای تحقق حقوق کامل فلسطینی ها و رفع مظالم از آنها استوارباشد.

سلطان قابوس بن سعید نیز در این دیدار با تشکر از رئیس جمهوری اسلامی ایران از پیام های محبت و دوستی دو کشور اظهار داشت: پیوندهای دو ملت و کشور در حد تعارفات و تشریفات نیست و عمق محبت فی مابین همواره ناشی از دوستی و صمیمیت خاصی  که بین دو ملت و دولت نهفته است و اراده عمان بر تعمیق مناسبات بدون وقفه است. 

سلطان عمان با اظهار خوشحالی از رایزنی ها و مراودت مستمر و مداوم بین مقامات عالیه دو کشور گفت:عمان نیز بر این اعتقاد است که مناسبات سیاسی و اقتصادی به طور متوازن می بایست با همدیگر تعقیب گردد و در این چارچوب سعی داریم جریان امور به طور مناسب پیش برود و برای پیشرفت امور از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

پادشاه عمان در خصوص لبنان، عراق و فلسطین نیز دیدگاههای عمان پیرامون آخرین تحولات آن را تشریح کرد و گفت: ما برای مردم لبنان خیر و سعادت و برای فلسطینیان وحدت برای تحقق اهداف آن و برای مردم و دولت عراق امنیت و صلح را خواهانیم و نقش جمهوری اسلامی ایران را در این ارتباط با مسائل منطقه سازنده و حائز اهمیت قلمداد کرد.

وی همچنین در خصوص همکاری های ایران و آژانس اظهار داشت: ما از روند همکاری های ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی خرسندیم و نتایج به دست آمده را موفقیت آمیز توصیف کرد.

کد خبر 592543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha