پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۳۲

صالحی:

نظام بهره‌وری جمعیت هلال احمر ارتقا می‌یابد

نظام بهره‌وری جمعیت هلال احمر ارتقا می‌یابد

خزانه دار کل جمعیت هلال احمر از برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای ارتقای نظام بهره‌وری جمعیت هلال احمر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی، خزانه دار کل جمعیت هلال احمر در جریان برگزاری دوره‌ی آموزشی ضمن خدمت شغلی «قانون برگزاری مناقصات عمومی و آئین نامه ارزیابی کیفی» گفت: رویکرد ارتقا دانش و مهارت مدیریت مالی و ذی‌حسابی یکی از شاخص‌های مهم توسعه انضباط مالی و پیشگیری از خطاهای سیستمی و نیروی انسانی در مدیریت سرمایه‌های مالی سازمان‌ها است.

وی در ادامه بیان کرد: خزانه داری جمعیت نیز در راستای پیاده سازی این رویکرد پیشگیرانه در نظر دارد با ارتقا دانش و مهارت تخصصی صاحبان فرآیند امور مالی و خزانه داری از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی توسط بهترین اساتید نسبت به بسط شفافیت مالی و ارتقا نظام بهره وری در جمعیت هلال احمر اقدام کند.

صالحی در ادامه افزود: لذا در این خصوص از طریق انجام نیاز سنجی‌های آموزشی و مهارتی لازم و استفاده از تجربه صاحب نظران و پیشکسوتان درون و بیرون جمعیت دوره‌های آموزشی مذکور احصاء شده است که تاکنون سه دوره آن برگزار و مابقی به تناسب تقویم زمانی جمعیت به اجرا درخواهد آمد. هدف از برگزاری این دوره‌ها افزایش غنای سرمایه انسانی جمعیت در حوزه مالی و خزانه داری است.

کد خبر 5927296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha