به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی رادیو سوا، میشل عون رهبر جریان ملی آزاد لبنان در بیانیه ای از تمام شخصیتهای سیاسی و اقتصادی مسیحی لبنان خواست که روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه با هدف رایزنی درباره تحولات لبنان و خطرات ناشی از خلا قانونی در ریاست جمهوری و بررسی راههای برون رفت از بحران سیاسی کنونی این کشور در منزل وی در منطقه الرابیه گردهم آیند.
خبر دیگر اینکه "برنارد کوشنر" وزیرامورخارجه فرانسه که هفته گذشته با هدف دیدار با مقامهای لبنانی، به بیروت سفر کرد؛ در یک کنفرانس خبری در پاریس اظهار داشت که همواره به حل بحران سیاسی لبنان خوشبین است.
روزنامه الدیار چاپ لبنان نیز نوشت : سمیر جعجع رهبر نیروهای فالانژیست سابق لبنان اعلام کرد که جناح اکثریت پارلمان این کشور موسوم به 14 مارس همچنان بر حد نصاب نصف به علاوه یک پافشاری می کند و در صورتی که میان گروه های سیاسی توافق حاصل نشود؛ 14 مارس ناگزیر به استفاده از این گزینه خواهد بود.
وی همچنین ازعون خواست که با یکی از نامزدهای ریاست جمهوری 14 مارس همچون پطرس حرب یا نسیب لحود به منظور تفاهم با آنان درباره برنامه ها و دولت، ارتباط برقرار کند.
پارلمان لبنان تا کنون 5 بارنشست انتخاب رئیس جمهوری را به تعویق انداخته است؛روزجمعه دوم آذر نمایندگان پارلمان لبنان به علت به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان، زمان نشست بعدی خود را برای انتخاب رئیس جمهوری جمعه آتی (30 ماه جاری میلادی 9 آذر) اعلام کردند.
درصورتی که جمعه آتی نمایندگان پارلمان لبنان نتوانند رئیس جمهوری توافقی اعلام کنند؛ براساس قانون اساسی لبنان، فرمانده ارتش می تواند پارلمان را منحل کند و بعد ازآن درکشور انتخابات پارلمانی برگزار شود و درپی آن هم نمایندگان جدید پارلمان رئیس جمهوری را انتخاب می کنند و رئیس جمهوری منتخب هم دولت تعیین می کند. گروه های مخالف دولت غربگرای سنیوره بر ضرورت انتخاب رئیس جمهوری بر اساس حد نصاب دوسوم نمایندگان مجلس بر اساس قانون اساسی تاکید می کنند.
نظر شما