پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۰۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:

کنشگری بانوان در هیات مذهبی ویژه است/اشاره به نهضت پیشرفت بانوان

کنشگری بانوان در هیات مذهبی ویژه است/اشاره به نهضت پیشرفت بانوان

بیرجند-مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه کنشگری بانوان در هیات مذهبی بسیار خاص و ویژه است، گفت: طبق گفته رهبر معظم انقلاب هیات باید تبدیل به کانون جهاد تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری صبح یکشنبه در نشست شورای هیأت‌های مذهبی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای اینکه در منظومه تبلیغات اسلامی هیئت جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و نقش پررنگ‌تری داشته باشد برنامه‌هایی در دست اقدام است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه بین وضعیت موجود و نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد، گفت:  حدود ۷۰۰ هیئت را وارد موضوع برنامه ریزی کردیم تا ذهن مسئولین هیأت به این موضوع معطوف شود که در حوزه قرآنی و بخش نوجوانان و بانوان وارد میدان شود.

سالاری افزود: اتفاق خوبی که در محرم سال جاری افتاد، حضور پنج هیأت مذهبی خراسان جنوبی در حرم مطهر امام رضا (ع) و برنامه عزاداری سنتی در آن مکان عزیز بود و اتفاق بسیار خوبی را رقم زد.

وی با بیان اینکه فتنه سال ۱۴۰۱ با محوریت موضوعات مرتبط با بانوان بود، اظهار کرد: از این جهت تأکید ما بر این است که هیأت‌های مذهبی در موضوع بانوان ورود پیدا کنند و در این زمینه فعالیت‌های خوبی چون نهضت پیشرفت بانوان شکل گرفت.

وی گفت: دشمن به دنبال این است که یک موضوع اجتماعی را برای شکاف و اختلاف در جامعه مطرح کند تا انرژی از نیرویی که باید در میدان مقاومت علیه استکبار فعالیت داشته باشد گرفته شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه کنشگری بانوان در هیأت مذهبی بسیار خاص و ویژه است، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید داشتند که هیأت‌های مذهبی کانون جهاد تبیین شود.

سالاری با بیان اهمیت خدمات اجتماعی هیأت‌های مذهبی گفت: خوشبختانه هیأت‌ها در کنار برنامه‌های دینی بحث خدمات اجتماعی چون تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان و تهیه سیسمونی نوزاد و … را پیگیری می‌کنند.

وی یادآور شد: ما از شهرهای بزرگ گرفته تا دورترین روستاها هیأت داریم که از این ظرفیت باید بهترین استفاده را کرد و برنامه‌ها تنها معطوف به محرم نشود.

کد خبر 5930555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha