به گزارش خبرنگار مهر در رشت، جعفر یعقوبی شامگاه یکشنبه به مناسبت هفته بسیج درهمایش اعضای بسیج اساتید گیلان در رشت افزود: این افراد تعرفه عضویت پر کرده و با کمال افتخار برای رشد و تعالی عرصه های علمی در تلاش هستند.
وی خاطرنشان کرد: با ظرفیت و مزیت سازی های که در حال انجام است در گذر زمان قاطبه اعضای هیئت علمی، وابسته به بسیج اساتید می شوند.
یعقوبی بیان داشت: به جز اعضای بسیج اساتید، جمعیتی در عرصه دانشگاهی وجود دارد که متدین و انقلابی بوده اما هویت خود را احراز نمی کنند و درصد هستیم این جمعیت قابل توجه به نوعی با بسیج اساتید مرتبط شوند.
وی اظهار داشت: روند بسیج اساتید یک رویکرد جهادی و آرمانی است و دولت نهم در عرصه اجرایی به ویژه در تدوین برنامه پنج ساله و الگوی توسعه اسلامی کشور به کرار تقاضای همکاری این سازمان را خواستار شده است.
یعقوبی ادامه داد: طبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی، یکی از اهداف تشکیل بسیج اساتید کمک به دولت در عرصه های اجرایی است.
نظر شما