پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۰۵

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر:

خدمات‌ بندری در بوشهر توسعه می‌یابد

خدمات‌ بندری در بوشهر توسعه می‌یابد

بوشهر-مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر گفت: کالاهایی که زیر یک ماه در بنادر استان بوشهر ترخیص شوند مشمول ۳۳ درصد تخفیف هزینه انبارداری می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب ظهر پنج شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر با اشاره به تأکید استاندار مبنی بر کوتاه شدن فرایند ترخیص کالا در بنادر استان اظهار کرد: در این راستا برای کاهش زمان ترخیص کالا استاندار بوشهر بر تشکیل جلسه تخصصی با متولیان ترخیص کالا با هماهنگی معاون اقتصادی استانداری تأکید کرده است.

وی بیان کرد: میانگین زمان ترخیص کالا در حال حاضر در بندر بوشهر بین ۳۵ تا ۴۵ روز است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در ترخیص کالا ۲۷ دستگاه اجرایی دخیل هستند که کاهش فرایند ترخیص کالا در دستور کار جدی این دستگاه‌ها قرار گرفته است.

شکیبی نسب با اشاره به اعمال تخفیف‌های و معافیت برای هزینه انبارداری در بنادر استان تصریح کرد: کاهش زمان ترخیص کالا در بنادر و گمرکات استان بوشهر مشمول تخفیف ۳۳ درصدی می‌شود.

شکیبی نسب اضافه کرد: اگر کالاهای تجاری در بنادر استان بوشهر زیر یک ماه ترخیص شوند مشمول معافیت و تخفیف هزینه انبارداری می‌شوند.

وی ادامه داد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در راستای رونق اقتصادی و حمایت از فعالان اقتصادی از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌کند و در این راستا به‌صورت شبانه‌روزی در خدمات‌رسانی به تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی همکاری می‌کند.

کد خبر 5934550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha