پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۹:۵۳

معاون استاندار البرز تاکید کرد؛

ضرورت تبیین جایگاه کتاب و کتابخوانی توسط نهادهای فرهنگی البرز

ضرورت تبیین جایگاه کتاب و کتابخوانی توسط نهادهای فرهنگی البرز

کرج- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز تمامی دستگاه‌های متولی فرهنگ و هنر را موظف به تبیین جایگاه کتاب و کتابخوانی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح یکشنبه در جلسه‌ای که به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری هفته کتاب، برگزار شد گفت: تبیین جایگاه کتاب و کتابخوانی از مهم‌ترین مباحثی است که باید کلیه دستگاه‌های متولی در این راستا برنامه‌های شاخص و هویت بخش داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت تولید محتوا درخصوص اهمیت مشارکت و برگزاری انتخابات، ادامه داد: به منظور آگاه سازی اقشار مختلف جامعه محتوای تخصصی تولید و دربین عموم مردم و به ویژه جوانان توزیع شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز همچنین صداوسیمای مرکز استان را موظف به تولید محتوای ویژه دانست و افزود: صداوسیما با ظرفیت و جایگاهی که دارد نسبت به تشکیل میزگرد جهت تبیین و تشریح جایگاه کتاب و کتابخوانی اقدام کند.

کد خبر 5936532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha