به گزارش خبرنگار مهر، همایون امیرزاده شب گذشته درمراسم افتتاح نمایشگاه آثار منتخب طراحی لباس و پارچه کشور در بندرعباس افزود: هجوم رسانه ای بیگانه در به انحراف کشیدن جوانان کشور و ایجادچپالشهای فرهنگی برای جامعه ما جدی است و باید با ساماندهی امور فرهنگ مرتبط با جوانان، عرصه را برای ظهور استعدادهای سالم فراهم و به انان جهت دهی کرد.
وی گفت: در حال حاضر ساختار فرهنگی کشور در مرحله الگوسازی فرهنگ عفاف و حجاب است و نتایج مثبت آن در جامعه به خوبی قابل مشاهده است.
امیرزاده با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه های ویژه عفاف و حجاب با تنوع و اولویت بخشی پوشش بومی سالم عنوان کرد: اسلام در تضاد با معیارهای بومی و ملی ایرانی نیست و می توان با بهره گیری هوشمندانه از مولفه های دینی ملی به خلق مناسب و ویژه الگوهای جوان پسند دست یافت.
نمایشگاه آثار برگزیده طراحی لباس و پارچه تا 13 آذرماه در گالری زنده یاد کوروش گرمساری فرهنگسرای طوبی شهر بندرعباس دایر است.
قراراست در روز پایانی نمایشگاه با نظر مخاطبان و بازدیدکنندگان به سه اثر برتر جوایزی اهدا شود.
نظر شما