به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین حائری صبح امروز در همایش هم اندیشی اساتید گفتمان های دینی در مشهد افزود: بحث گفتمان های دینی در طی دو سال اخیر در سطح کشور مطرح شده است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: با توجه به سابقه کم این گفتمان ها این نشست های دینی توانسته است به جایگاه اصلی و واقعی خود برسد و مورد استقبال جوانان قرار بگیرد زیرا این نشست ها نوعی پاسخ به نیازهای فطری جوانان است.
وی تاکید کرد: توجه به مخاطب جوان در این گفتمانها و عمقی کردن اطلاعات دینی در وجود آنان و مبارزه با تهاجم فرهنگی باعث تاثیر پذیری خاص این گفتمانها شده است.
حائری اظهار داشت: از بزرگترین شگردهای دشمن نسبت به جوانان راه اندازی شبهه است که باید مبلغین با مدیریت کامل و اطلاعات دقیق با این شبهه ها مبارزه کنند و ذهن جوانان را آگاه سازنند زیرا این شبه ها از ظاهری درست و باطنی غلط تشکیل شده و اکثر شبهات در زمینه های فکری، اعتقادی، دینی، رهبری و ... است.
وی در پایان جهت بالارفتن سطح کار در سال جاری از مبلغین خواست با برنامه ریزی و وقت گذاشتن برای حضور در جمع جوانان، برگزاری گفتمان با عناوین مختلف و ایجاد ارتباط و تعامل با جوانان باعث غنای بیشتر و بهره مندی بهتر جوانان از این گفتمانها و نشستها باشند.
نظر شما