به گزارش خبرگزاری مهر، یونس فاتح در نشست ایجاد ناحیه صنعتی لیقوان، با تاکید بر ضرورت ایجاد ناحیه صنعتی در این منطقه گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی، تمام تلاش دولت این است که سرانه حقیقی تولید افزایش یابد که ایجاد منطقه صنعتی لیقوان میتواند به این موضوع کمک شایانی کند.
فاتح افزود: با افزایش بهرهوری در این منطقه که برند جهانی را از آن خود کرده میتوان اشتغالزایی و فعالیت روستا را بالا برد و فرهنگ، زیست بوم و طبیعت این شهر را به همه نشان داد چرا که این منطقه مزیت گردشگری دارد.
کلامی معاون امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی گفت: برند جهانی که میتواند اشتغالزایی و گردشگری به همراه داشته باشد در اولویت برنامههای دستگاههای اجرایی نیست.
وی گفت: با ایجاد این ناحیه بخش اعظمی از این مشکلات مرتفع میگردد و فرصت جدید تولید و گردشگری فراهم میآید.
در این جلسه مقرر شد تا پایان آذر ماه امکان تأمین و واگذاری ۲ مگا وات برق از ظرفیت موجود خط انتقال برای راهاندازی ناحیه صنعتی منطقه لیقوان تخصیص داده شود و از طریق شرکت توزیع برق در اختیار شهرکهای صنعتی قرار گیرد و برای راه اندازه این ناحیه از سوی آب منطقهای در فاز اول و دوم ۵ لیتر بر ثانیه آب به شهرکهای صنعتی واگذار گردد همچنین تا پایان آذر ماه با انتخاب مشاور و تسلیم طرح به اداره کل حفاظت محیط زیست برای طی مراحل قانونی بعدی اقدام شود.
در پایان تصمیمگیری شد؛ باقی مانده استعلامات، با پیگیری شرکت شهرکهای صنعتی استان آذربایجان شرقی از طریق دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری پیگیری و تعیین تکلیف شود.
نظر شما