پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ آذر ۱۴۰۲، ۹:۵۹

اجرای طرح مردمی کاشت درخت در مازندران/ سکوت خبری منابع طبیعی ساری

اجرای طرح مردمی کاشت درخت در مازندران/ سکوت خبری منابع طبیعی ساری

ساری- کاشت نهال در راستای طرح مردمی غرس یک میلیارد درخت در قالب پویش میرزا کوچک خان جنگلی همزمان با سراسر کشور در استان مازندران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد خزایی پول مدیرکل منابع طبیعی مازندران - نوشهر صبح شنبه در مراسم آغاز طرح مردمی کاشت درخت در چالوس با اشاره به آغاز طرح مردمی کاشت درخت با بیان اینکه طبق تفاهم نامه قرار است در همه مدارس استان به عنوان نهالستان به تولید نهال بپردازیم و آن را در سایر مناطق کشت کنیم، افزود: هدف طرح یک میلیارد درخت فعال کردن مردم در کاشت و غرس نهال است.

وی با عنوان اینکه در طرح مردمی کاشت نهال سامانه‌هایی برای رصد و تولید بذر و نهال و کاشت آن طراحی شده است، افزود: طرح مردمی کاشت نهال کامل و جامع است.

وی افزایش دمای کره زمین را ناشی از تغییرات اقلیمی بیان کرد و افزود: یکی از راحت ترین کارها برای ترسیب کربن، کاشت درخت است و در شمال کشور دو میلیون و چهار هزار هکتار جنگل‌های هیرکانی بی نظیری وجود دارد.

خزایی پول یادآور شد: طبق مطالعات بیش از سه هزار کارخانه آلاینده و تولیدکننده کربن در کشور فعال است و کشورهای جهان متعهد شدند نسبت به کاشت نهال اقدام کنند.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران - نوشهر یادآور شد: تصمیم گرفته شد یک میلیارد اصله درخت طی چهار سال در کشور غرس شود.

سکوت خبری منابع طبیعی مازندران - ساری

به گزارش مهر، مراسم طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال همزمان با سراسر کشور برگزار شد و این مراسم در حوزه اداره کل منابع طبیعی مازندران - ساری در سکوت خبری گذشت.

عدم اطلاع رسانی مناسب و نبود تعامل با رسانه‌ها، معضل تخریب و تجاوز به عرصه‌های طبیعی و ساخت و سازهای بی رویه در حوزه منابع طبیعی مازندران - ساری را دوچندان کرده است.

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی مازندران - ساری با اظهار اینکه از طریق فضای مجازی اخبار منعکس می‌شود، ضعف و عدم دعوت از رسانه‌ها را توجیه کرد.

حضور افراد غیرمتخصص و ناآشنا به حوزه روابط عمومی از چالش‌های برخی ادارات در مازندران به شمار می‌رود.

مازندران دو اداره کل منابع طبیعی در ساری و نوشهر دارد و طرح نهال کاری در مناطق مختلف تحت پوشش اداره کل منابع طبیعی غرب مازندران برگزار شد.

کد خبر 5955073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha