
سيد محمد خاتمي رييس جمهور درمراسم چهارمين اجلاس سران گروه دي - 8 در تهران گفت: عدالت نه يك آرزو كه اساس همه عوامل مشهود توسعه و پيشرفت است.
وي با تاكيد بر اينكه انديشه عدالت با تسهيل و ترويج آزادي و مردم سالاري ملازم است، گفت: چالش هاي بزرگ بشر امروز دستيابي به حقوق و آزاديهاي ديرين است ، محو تبعيض و نابرابري ، نيل به آزادي و حقوق اساسي ورفع عقب ماندگي و توسعه نيافتگي از اين آروزهاست كه با كمال تاسف بايد گفت: كم توجهي به اين چالش ها ، چشم انداز اميد بخشي در برابرجهان عصر ما نمي گشايد.
رييس جمهور تصريح كرد: تحولات بنيادي درعرصه فناوري و ارتباطات نيز نمي تواند در موقعيت هاي ناعادلانه از شكاف هاي عميق جهاني بكاهد.
وي با اشاره به برگزاري اجلاس سران عضو كشورهاي گروه (دي - 8) گفت: اين اجلاس در حالي برگزار مي شود كه علي رغم يك جانبه گري و تلاش ناميمون براي احتكار و انحصار ثروت و دانش و فناوري و تحميل سياستهاي يكجانبه با توسل به زور و تهديد ، امكان دستيابي ما به عوامل پيشرفت و اعتلا نيز فراهم است.
متن كامل اين سخنراني متعاقبا ارسال خواهد شد.
نظر شما