پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ دی ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳

دو نمایش خیابانی در جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس در شیراز اجرا شد

 دو نمایش خیابانی در جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس در شیراز اجرا شد

شیراز - دو نمایش خیابانی «به افق محل» از میناب با محوریت مسجد و نمایش «اینارو می‌بینی آقای رنگو» از یزد در بیست و هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس در شیراز اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مناطق تاریخی و گردشگری شیراز سه شنبه میزبان اجرای دو تئاتر از میناب و یزد بودند که به مناسبت بیست و هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس در شیراز به نمایش در آمدند.

ابتدا نمایش «به افق محل» با محوریت مسجد به کارگردانی داوود رمضان زاده در محل گذر زندیه به اجرا درآمد که محتوای این تئاتر اجتماعی با موضوع مسجد برگرفته از یک واقعیت و با نویسندگی احمد شنبه‌نیا بود و با بازی احمد شنبه‌نیا، دانیل رحیمی، علیرضا زاکری، سجاد رنجبر و علی پیر حسن زاده و زهره حسین پور اجرا شد.

در همین خصوص داوود رمضان‌زاده با اعلام اینکه به عنوان نماینده شهرستان میناب در این جشنواره نمایش به افق محل با موضوع مسجد اجرا شد، گفت: شیراز میزبان خوبی برای این چنین جشنواره‌ها است.

مسجد مرکز تمام فعالیت‌های فرهنگی سیاسی مذهبی است

وی عنوان کرد: موضوع به افق محل برگرفته از یک واقعیت با عنوان اینکه مسجد فقط محل عبادت است الهام گرفته شد زیرا برخی نوجوانان و جوانان شهر میناب تمایل داشتند که از ظرفیت مسجد برای استفاده از فعالیت‌های فرهنگی و هنری و مذهبی استفاده کنند اما با مخالفت اهالی محل و مسجد مواجه می‌شدند اما با تلاش‌های فراوان و نظرسنجی از اهالی و… بالاخره بانی مسجد را متقاعد کردند.

کارگردان نمایش به افق محل با بیان اینکه مسجد محل تمام فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، مذهبی، فرهنگی و هنری، ورزشی و… است، اذعان داشت: این نمایش یک حقیقت را به یدک می‌کشد.

نمایش خیابانی «اینارو می‌بینی آقای رنگو» دیگر نمایش خیابانی بود که در راستای جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس امروز به نمایش در آمد.

این نمایش خیابانی از یزد در جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس حضور یافت و کارگردانی این اثر که ساعت ۱۲:۳۰ و ۱۵:۳۰ در دروازه قرآن و گذر حافظ اجرا شد با سعید خبیری بود.

 دو نمایش خیابانی در جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس در شیراز اجرا شد

کد خبر 5977384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha