به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه تایمز با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : گزارش شگفت انگیز اطلاعاتی آمریکا، همه هشدارهای تکراری "جرج بوش" بر ضد ایران را خنثی کرد؛ این گزارش شگفت انگیز با ادعاهای دوسال گذشته نهادهای اطلاعاتی آمریکا مبنی بر اینکه ایران در جستجوی تولید سلاح اتمی است، مغایرت دارد و همه هشدارهای تکراری بوش را درباره اینکه تهران در حال تبدیل شدن به یک قدرت هسته ای است، بی محتوا می کند.
تایمز در ادامه نوشت : این گزارش در حالی منتشر می شود که همین نهاد اطلاعاتی، دوسال قبل با اطمینان خاطر برآورد کرده بود که ایران در حال تولید بمب هسته ای است.
پنج سال قبل نیز همین مرکز، گزارش مشابهی درباره عراق منتشر و ادعا کرده بود که عراق سلاحهای شیمیایی و بیولوژیک در اختیار دارد و در حال تولید بمب هسته ای است.
به گزارش مهر، در ادامه مطلب این روزنامه انگلیسی آمده است : بوش در ماه آگوست هشدار داده بود،"گسترش تکنولوژی هسته ای ایران می تواند به یک "هولوکاست" هسته ای منجر شود و آمریکا پیش از آنکه خیلی دیر شود با این خطر مقابله خواهد کرد.
تایمز در پایان، گزارش مرکز برآورد اطلاعات ملی آمریکا را با گزارش مشابهی که "محمد البرادعی" مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی ماه گذشته درباره فعالیتهای صلح آمیز هسته ای ایران منتشر کرد، قابل مقایسه دانست و نوشت :"بر خلاف فرضیات ما از دو سال قبل، تهران قصدی برای تولید سلاح هسته ای نداشته است."
نظر شما