پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آذر ۱۳۸۶، ۲۰:۲۴

مدرس نمونه ارزشمند تاریخ پارلمان ایران است

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: شهید آیت الله مدرس به حق در تاریخ پارلمان در ایران نمونه بود و نماینده ای واقعی و زبان گویای مردم بود که نمایندگان باید از وی الگو بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین سبحانی نیا عصر امروز در دیدار با جامعه معلولان نیشابور با جامع الاطراف و صمیمی توصیف کردن شخصیت شهید مدرس افزود: در آن مقطع ، شخصیتی مثل ایشان که در ابعاد مختلف سیاسی ، فرهنگی و دینی باشد نمی توانیم پیدا کنیم و وی در دفاع از هویت و منافع ملی در عرصه بین الملل ، حساسیت ویژه ای داشت .

نماینده مردم نیشابور درمجلس شورای اسلامی گفت: مجلس ما نمایندگی عظیم ملت ایران را دارد و روحیات، فرهنگ و اخلاقیات کل جامعه ایران در خانه ملت متبلور است.

وی اظهار داشت: اگر مجلس کار آمد و دارای جهت گیری های ارزشی و مردمی باشد، امید به اصلاح امور بیشتر است و اگر این نباشد از نگاه ملت فاصله دارد.

سبحانی نیا تصریح کرد: جهت گیری مجلس هفتم جهت تحقق مطالبات مردم، رفع تبعیض توجه به اقشار آسیب پذیر و حضور جدی در ابعاد بین الملل بوده است.

وی با اشاره به تصویب لایحه ساماندهی مسکن کشور در مجلس در هفته گذشته، اظهار امیداری کرد این مصوبه بتواند بار سنگین مسکن را سبک کند و امید به مسکن دار شدن را به واقعیت تبدیل کند.

کد خبر 598751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha