پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۳۲

کمبود فضای نمایشگاهی مهمترین مشکل نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد بود

کمبود فضای نمایشگاهی مهمترین مشکل نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد بود

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در نمایشگاه امسال کتاب استان 400ناشر ثبت نام کرده بودند که به دلیل کمبود فضای نمایشگاهی در یاسوج، تنها 200 ناشر به نمایشگاه دعوت شد.

قادر آشنا در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود: این نمایشگاه در قالب 110غرفه به مدت یک هفته برپا بود و محصولات فرهنگی در این نمایشگاه از 40 درصد تخفیف برخوردار بودند که 20 درصد آن را ناشرین و 20 درصد دیگر ازطریق خرید بن کتاب توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت شد.

وی استقبال مردمی از این نمایشگاه را کم نظیر توصیف کرد و بیان داشت: امسال، 5/1میلیارد ریال بن کتاب با تخفیف 20 درصد توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به فروش رسید.

آشنا خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه 200 ناشر با 25 هزار و 300 عنوان و بیش از 300 هزار جلد در زمینه های مذهبی، دانشگاهی، تاریخی، هنری، کودکان و ... حضور داشتند.

آشنا یاد آور شد: کهگیلویه و بویراحمد در بحث کتاب، کتابخوانی و کتابخانه های عمومی رتبه سوم کشور را کسب دارد.

هشتمین نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد 6تا 12آذرماه سالجاری جاری در یاسوج برگزار شد.

کد خبر 599185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha