پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ آذر ۱۳۸۶، ۹:۵۰

فاطمه آجرلو:

بوستان جهان نما به شهرداری کرج تحویل داده شد

بوستان جهان نما به شهرداری کرج تحویل داده شد

کرج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج و اشتهارد در مجلس گفت: پس از مدتها پیگیری، سرانجام توافقات لازم جهت تحویل بوستان جهان نما به شهرداری صورت گرفت.

فاطمه آجرلو در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: پس از پیگیری های متعدد شهرداری، شورای اسلامی شهر کرج همچنین نماینده های مردم در مجلس، سرانجام با برگزاری نشست های مختلف با مدیران، مسئولان و وزیر جهاد کشاروزی، اداره و نگهداری بوستان جهان نما به شهرداری کرج تحویل داده شده است.

وی هدف و تاکید بر واگذاری و اداره این بوستان را به شهرداری کرج، حفظ منابع و سرمایه های طبیعی و ایجاد یک پارک با شکوه برای استفاده شهروندان از این اماکن دانست و افزود: با احداث پارکی زیبا در این بوستان می توان محیطی مفرح به منظور گذران اوقات فراقت شهروندان ایجاد کرد.

آجرلو خاطرنشان کرد: خوشبختانه با شروطی که جهاد کشاورزی در تفاهم نامه این واگذاری ذکر کرده است، شهرداری کرج حق هیچگونه تغییرکاربری را در این بوستان ندارد و با حفظ تک تک درختان می تواند پارکی را در این بوستان احداث کند.

کد خبر 599760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha