به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمد ملک سلیمانی صبح امروز در دیدار روسای دانشگاه های استان مرکزی با استاندار استان در اراک افزود: در این دستور دانشگاه ها تجهیزات مورد نیاز را بدون محدودیت ریالی خریداری می کنند که این امر در تاریخ توسعه علمی کشور بی سابقه است و می تواند مطالبات انباشت شده دانشگاه ها را پاسخ دهد.
وی با اشاره به اینکه دکتر احمدی نژاد در دستور دیگری که از طرح های پژوهشی که می تواند مشکلی از کشور را حل کند بدون محدویت ریالی استقبال می شود، عنوان کرد: در قالب این دستور تاکنون 68 طرح از دانشگاه های کشور به تهران ارسال شده که از دانشگاه اراک نیز طرح هایی ارسال شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه زمان انتخابات نزدیک است و به طور طبیعی بخشی از دانشجویان به فعالیت سیاسی خواهند پرداخت و دانشگاه در این زمینه دخیل می شود، گفت: اختصاص بودجه ای برای این کار در دانشگاه ها می تواند به رشد و تحرک سیاسی دانشجویان که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، منجر شود.
استان مرکزی با داشتن 44 دانشگاه دولتی و غیردولتی دارای بیش از 122 هزار دانشجو از استان و سراسر کشور است.
نظر شما