پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۶

مهجوریت قرآن در یک جامعه اسلامی قابل قبول نیست

مهجوریت قرآن در یک جامعه اسلامی قابل قبول نیست

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقران کشور با اشاره به اینکه عدم توجه به قرآن در دوران طاغوت دور از انتظار نبوده است، گفت: مهجوریت قرآن در یک جامعه اسلامی قابل قبول نیست.

حسین بهبودی در حاشیه برگزاری کارگاه توجیهی ممتحنین آزمون قران کریم در خرم آباد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در یک جامعه اسلامی که مسئولان آن برنامه های قرآنی را سرلوحه کار خود قرار می دهند، نباید قرآن و فعالیت های قرآنی مورد مهجوریت قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات نهضت قرآن آموزی در سال گذشته حدود یک میلیارد تومان بوده است، خاطرنشان کرد: امسال میزان بودجه اختصاص داده شده به نهضت قرآن آموزی با کاهش 200 میلیون تومانی به 800 میلیون تومان رسیده است که این اعتبار به هیچ عنوان جوابگوی سیل عظیم مشتاقان به قرآن آموزی در سراسر کشور نخواهد بود.

بهبودی با انتقاد از کمبود توجه به برنامه های قرآنی در کشور عنوان کرد: با توجه به اینکه نهضت قرآن آموزی به دنبال این است که در یک ضرب العجل کوتاه مدت بتواند حداقل توان روخوانی و روانخوانی را در بیسوادان قرآنی کشور به وجود آورد، این میزان اعتبار اختصاص داده شده کافی نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه با وجود کمبود اعتبارات و امکانات سازمان دارالقرآن تلاش خود را برای انجام فعالیت های قرآنی در اقصی نقاط کشور انجام خواهد داد، یادآور شد: باید مسئولان در زمینه تخصیص اعتبارات در حوزه قرآن آموزی عنایت بیشتری داشته باشند.

کد خبر 600035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha