پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ آذر ۱۳۸۶، ۹:۲۶

همزمان با هفته پژوهش؛

74 پژوهشگر و استاد نمونه دانشگاه تبریز تجلیل می‌شوند

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز برنامه های هفته پژوهش این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر اسکندر فتحی آذر با بیان اینکه دانشگاه تبریز به مناسبت هفته پژوهش از 18 تا 25 آذر برنامه های مختلفی را در نظر گرفته است گفت: برنامه های دانشگاه تبریز به مناسبت هفته پژوهش در سه بخش شامل درهای باز، معرفی و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه و انعکاس فعالیتهای درون دانشکده ها و مراکز پژوهشی به اجرا درخواهد آمد.

وی افزود: به همین مناسبت در آئینی از 41 پژوهشگر برگزیده دانشگاه در سال 1386 شامل 5 پژوهشگر برتر دانشگاه، 6 پژوهشگر جوان و 3 نفر از پژوهشگران برتر هر دانشکده و همچنین 34 نفر از اساتید ارتقا یافته در یکساله اخیر تجلیل خواهد شد.

دکتر اسکندر فتحی آذر یادآور شد: در برنامه درهای باز که به مدت 3 روز از 18 تا 20 آذر ماه برگزار خواهد شد اقشار مختلف جامعه از جمله دانش آموزان و فعالان صنایع از دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه تبریز بازدید خواهند کرد.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، برگزاری کارگاه آموزشی و پژوهشی و سخنرانی علمی و انتشار بروشور را از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش اعلام کرد.

کد خبر 600957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha