![]() |
برشي از صفحه نخست امروز "نسيم صبا" |
مجيد قاسمي فيض آبادي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" در خصوص علت عدم توزيع اين روزنامه در روز پنجشنبه اظهار داشت: در مورد علت اختلال صورت گرفته هيچ اطلاعي ندارم ولي به طور قطع درون سازماني نبوده و هيچ مرجعي نيز اعلاميه و احضاريه اي در خصوص اقدام غير قانوني روزنامه در شماره مذكور براي ما ارسال نكرده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه "آيا چاپ آگهي تبليغاتي مرتبط با انتخابات از دلايل عدم توزيع روزنامه نسيم صبا است ؟" گفت: شب گذشته آگهي تبليغاتي در روزنامه داشتيم ولي چون امر توزيع روزنامه ، قبل از ساعت 8 صبح - زمان ممنوعيت قانوني تبليغات انتخاباتي-صورت گرفته است ، لذا اين آگهي ها شامل ممنوعيت تبليغاتي نشده و با مقررات مربوط به انتخابات نيز منافاتي ندارد.
فيض آبادي در ادامه اضافه كرد: برداشت ما در مورد اين مسئله هنوزتغيير نكرده زيرا در صورت توزيع روزنامه پس از ساعت هشت صبح مرتكب تخلف انتخاباتي مي شديم.
به گفته وي با توجه به اينكه بسياري از مجلات و آگهي هاي تبليغاتي كه در گذشته تهيه و توزيع شده در حال حاضر بر روي كيوسك هاي روزنامه فروشي در نقاط مختلف شهر قرار دارند و تخلفي محسوب نمي شود ، لذا درج تبليغات انتخاباتي در روزنامه اي كه حداكثر تا ساعت 5 صبح توزيع شده نيز مغايرتي با قانون ندارد.
مدير مسئول روزنامه نسيم صبا در خاتمه اضافه كرد: تا قبل از ساعت هشت صبح امروز تلاش زيادي جهت توزيع روزنامه كرديم ولي با توجه به شروع زمان ممنوعيت تبليغاتي اين امر تقريبا غير ممكن است.
لازم به ذكر است مجيد قاسمي فيض آبادي مدير مسئول روزنامه نسيم صبا در حال حاضر به دليل شكايت شهرداري تهران و دادستان عمومي و انقلاب تهران جهت تفهيم اتهام در شعبه سه بازپرسي مجتمع قضايي كاركنان دولت حاضر شده است.
در عين حال يك منبع آگاه در خصوص جمع آوري روزنامه نسيم صبا به خبرنگار "مهر" گفت : اين روزنامه توقيف نشده است بلكه تنها از توزيع آن جلوگيري به عمل آمده است.
اين منبع آگاه افزود: فعلا ازتوزيع اين روزنامه جلوگيري به عمل آمده و پرونده تخلف روزنامه نسيم صبا به هيات نظارت ارجاع شده تا هفته آينده مورد بررسي قرار گيرد.
نظر شما