پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۲:۰۰

رییس اداره هواشناسی اردستان:

سرما و یخبندان اردستان را فرامی گیرد

سرما و یخبندان اردستان را فرامی گیرد

اردستان-رئیس اداره هواشناسی اردستان با اشاره به بارش نخستین برف زمستانی در این شهرستان از عصر دیروز، گفت: دمای هوا از امشب افت محسوسی دارد و شاهد یخبندان در اردستان خواهیم بود.

جواد رمضانپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: سامانه جوی که از روز چهارشنبه از سمت غرب و شمال غرب وارد کشور شده بود شرایط بارش برف و باران را با شدت و ضعف برای کل کشور در بردارد.

وی افزود: استان اصفهان از عصر روز گذشته شاهد نزول بارش برف و باران در نواحی شمالی و غربی بود که با شدت کمتر از اوایل صبح امروز شهرستان اردستان هم از این نعمت الهی برخوردار شد.

رئیس اداره هواشناسی اردستان خاطرنشان کرد: شرایط بارش برف تا ظهر امروز در نقاط مختلف اردستان ادامه دارد و سپس سامانه به سمت شرق کشور حرکت می‌کند، امشب باتوجه به کاهش ابر و افت دما شاهد یخبندان در نقاط مختلف شهرستان خواهیم بود.

رمضانپور یادآور شد: چند روز آینده شرایط جوی پایدار خواهد بود و پدیده خاصی نخواهیم داشت.

کد خبر 6011930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha