پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۵۳

جزئیات حادثه کشته شدن تبعه فرانسوی در اصفهان

یک تبعه فرانسوی به نام ژولین فان وایسبرگ عصر دیروز در تیر اندازی بی هدف یک فرد تبهکار در ترمینال مسافربری جی اصفهان مجروح شد و در انتقال به بیمارستان بر اثر جراحات وارده بر گردن درگذشت .

به گزارش خبرگزاری مهر ، یک مقام مطلع در این باره توضیح داد : ضارب که یکی از اعضای فراری باند سرقت و قتل دراستانهای اصفهان و شیراز است  ، قبلا در حمله به بانکها و سرقت و قتل شهروندان مشارکت داشته است .

به گفته وی چندین نفر از این باند تاکنون دستگیر شده اند و از این باند یک نفر فراری است.

این مقام مطلع در خصوص اقدامات و تدابیر بعمل آمده برای دستگیری جانی تبهکار تصریح کرد:  مقامات نیروی انتظامی استان اصفهان تدابیر گسترده ای را دردستور کار خویش قرار داده و تاکنون چهره نگاری های کامل و همچنین اقدامات گسترده جهت شناسایی و تعیین جایزه برای یابندگان آن صورت گرفته است.

وی درباره انگیزه تهاجم به تبعه فرانسوی اظهار داشت: با توجه به اینکه حادثه درترمینال مسافربری و در محوطه عمومی و به صورت تصادفی انجام گرفته و هویت و وسیله نقلیه فرد ضارب برای پلیس شناسایی شده است ، این حادثه بیشتر به یک اقدام جنایی و ناشی ازا نگیزه قتل و اختلاس و اختلالات روحی و روانی ضارب است  و عمدتا انگیزه های ضارب شبیه به اقدامات جنایتکارانه و تبهکارانه بوده است.

 تبعه فرانسوی به همراه همسرش از اصفهان عازم یزد بوده است.

کد خبر 602114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha