پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۸

دادگاه ایلنا 23 دی برگزار می‌شود

دومین جلسه رسیدگی به پرونده خبرگزاری "ایلنا" صبح یکشنبه، 23 دی ماه در شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران برگزار می شود.

محمد شریف، وکیل مدافع مسعود حیدری، مدیرعامل سابق خبرگزاری ایلنا در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب، گفت: امیدوارم تجمیع پرونده های اتهامی موکل صورت گرفته باشد و در این جلسه رسیدگی، موجبات فیلترینگ خبرگزاری مزبور رفع شود تا ایلنا بار دیگر قادر به ارائه خدمات به جامعه شود.

گفتنی است، پیش از این اولین جلسه رسیدگی به پرونده خبرگزاری ایلنا روز هشتم مهر ماه در شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران به ریاست قاضی حسینیان برگزار شد و طی آن نماینده مدعی العموم به قرائت کیفرخواست صادره علیه حیدری پرداخت و سپس شاکیان پرونده و نیز مدیرعامل سابق ایلنا و شریف وکیل مدافع حیدری به بیان مطالب خود پرداختند.

اتهامات مطرح شده در پرونده خبرگزاری ایلنا "نشر اکاذیب به قصد تشویق اذهان عمومی و اضرار به غیر" موضوع شکایات وزارت علوم، دانشگاه امیر کبیر و حنیف حسین ستاریان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی این دانشگاه عنوان شده است.

کد خبر 603385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha